Pariuri sportive

Şanse mici pentru Steaua şi Astra în cupele europene

Cele doua formatii romanesti ramase inca in competitiile europene, Steaua, in Champions League, si Astra, in Europa League, vor disputa in aceasta saptamana prima mansa din play-off, ultima etapa...
16.08.2016 | 11:38
Sanse mici pentru Steaua si Astra in cupele europene

Cele doua formatii romanesti ramase inca in competitiile europene, Steaua, in Champions League, si Astra, in Europa League, vor disputa in aceasta saptamana prima mansa din play-off, ultima etapa inainte de grupe. Ambele pleaca cu sansa a doua in fata unor adversare redutabile, ce vin din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. “Trupa lui Laurentiu Reghecampf s-a calificat in preliminariile Champions League dupa o prestatie excelenta in dubla cu Sparta Praga. In drumul catre grupe, Steaua va avea o misiune aproape imposibila in fata lui Manchester City, cel mai dificil adversare posibil”, crede Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al agentiei de pariuri sportive Unibet. Steaua probabil n-ar spune “nu” unui egal, mai ales daca este un 0-0, rezultat ce i-ar mentine cu sanse pentru retur. La Unibet, beneficiem de o cota de 4,50 daca Steaua – Manchester City se termina nedecis.

Discrepante majore intre cele doua formatii

“Manchester City este fara indoiala marea favorita in jocul cu Steaua de pe Arena Nationala. Vom vedea practic o ciocnire intre doua lumi separate de milioane de euro. City este construita pe banii pompati cu generozitate de seicul Mansour, in timp ce Steaua se bazeaza pe pragmatismul financiar al lui Gigi Becali, pe profesionalismul lui Laurentiu Reghecampf si pe inspiratia lui Nicolae Stanciu”, e de parere Ilie Dumitrescu. La partida cu Sparta Praga, Steaua a adunat 37 000 de spectatori in tribune. Cu “cetatenii”, cu sigurnata vor fi multi fani, ce vor crea o atmosfera incredibila. Vor putea “ros-albastri” repeta performanta din urma cu trei ani, atunci cand au invins Chelsea, scor, 1-0, pe Arena Nationala, in prima mansa din “optimile” Europa League? Cota de 7,00 merita analizata.

Astra – West Ham, a doua oara la rand

Nici giurgiuvenii nu s-au putut considera norocosi in urma tragerii la sorti. West Ham este formatia ce se interpune intre Astra si grupe. Formatia din Albion se dueleaza pentru al doilea an consecutiv cu echipa condusa de Sumudica. Anul trecut, englezii pierdeau in turul III preliminar. “Asta a ramas fara cateva piese de baza: Budescu, Enache, Gaman si chiar Alibec, nerefacut inca, iar antrenorul Marius Sumudica este suspendat”, reaminteste Ilie Dumitrescu, analizand cat de dificila este situatia campioanei Romaniei. Va reedita Astra rezultatul de la Giurgiu din sezonul precedent? Atunci, giurgiuvenii se impuneau cu 2-1. Acum, la victorie, primesc o cota de 5,50 la Unibet.

Defensive fragile

Astra a primit si a marcat gol in toate partidele oficiale de pe teren propriu, din acest sezon, in timp ce in West Ham a disputat opt meciuri in aceasta vara, toate incheiate cu minimum trei reusite pe tabela. “Chiar si fara victorie in primele cinci meciuri din acest sezon, giurgiuvenii au marcat de fiecare data cate un gol acasa. In patru din primele cinci jocuri, oficiale sau amicale, “ciocanarii” au inscris noua goluri”, analizeaza Ilie Dumitrescu situatia celor doua formatii. Pronosticul pare unul productiv, iar cota este pe masura – 1,94.