Nicio categorie

SIMONA HALEP. Are aceleaşi şanse la Wimbledon ca şi Rafa NADAL!

SIMONA HALEP. Turneul de la Wimbledon începe pe data de 29 iunie şi Simona Halep are o de apărat 760 de puncte WTA pentru parcursul de anul trecut, cînd a ajuns în semifinale. În acest an,...
Autor: Marian Popovici | 23.06.2015 | 13:16

SIMONA HALEP. Turneul de la Wimbledon începe pe data de 29 iunie şi Simona Halep are o de apărat 760 de puncte WTA pentru parcursul de anul trecut, cînd a ajuns în semifinale. În acest an, situaţia nu pare să fie asemănătoare pentru campioana noastră, care, deşi se menţine pe locul 3 WTA, traversează o perioadă mai slabă. 

Dacă anul trecut Simona Halep venea la Wimbledon din postură de finalistă la French Open, situaţia e complet schimbată de această dată. Halep a pierdut încă din turul doi la Roland Garros şi nu a început grozav nici sezonul de iarbă. A pierdut la Nottingham, în sferturi, deşi era favorită 1, în faţa Kristinei Mladenovic, 43 WTA.

Anul trecut avea cotă şi mai mare, dar era în formă

SIMONA HALEP. La casele de pariuri, Simona Halep este considerată a 5-a favorită. Serena are cele mai mari şanse, avînd cota 2,75 la cîştigarea turneului, iar deţinătoarea trofeului, Petra Kvitova are cota 4,33 pentru a-şi apăra titlul. Şarapova are cotă 9,00 să cîştige turneul, iar Viktoria Azarenka, revenită după o serie de accidentări, e cotată cu 11,00 pentru un succes la All England Club. După cele 4 jucătoare vine Simona Halep, care are cotă 13,00 pentru un succes. 

Surprinzător e că anul trecut Simona Halep era mai bine văzută de specialişti, însă avea o cotă mai mare la casele de pariuri. Campioana noastră avea, în 2014, cota 20,00 la cîştigarea turneului. Halep a fost la un pas de finală atunci, însă o accidentare timpurie în semifinala cu Bouchard a împiedicat-o să etaleze cel mai bun joc.

Tabel cote Wimbledon 2015:

ddjjdjdjdjd

Un nou antrenor la Wimbledon

Simona Halep abordează turneul de la Wimbledon cu un nou antrenor. Managerul Virginia Ruzici a declarat că angajamentul dintre Victor Ioniţă şi Simona Halep s-a încheiat şi cei doi s-au despărţit de comun acord, însă între Ioniţă şi Halep exista o relaţie mai rece la ultimele turnee, iar o despărţire era iminentă.

Deşi mass-media din România scria că Daniel Dobre va fi noul antrenor al campioanei noastre, Halep se antrenează la Wimbledon alături de Darren Cahill. Presa din vest scrie că Halep şi Cahill sînt aproape de a parafa un contract prin care australianul să fie antrenorul permanent al Simonei. Cahill e în acest moment antrenor în programul Adidas Development.

Nadal, ca şi Halep 

Pe tabloul masculin, Novak Djokovic are mari şanse să îşi păstreze titlul. Sîrbul va avea în Andy Murray principalul contracandidat, britanicul fiind în mare formă, campion la Queen’s. În plus, Murray va avea alături suporterii de la All England Club, turneu pe care l-a cîştigat în 2013.

Djokovic are cota 2,25 la cîştigarea turneului şi Murray e cotat cu 3,50. Roger Federer urmează la mare distanţă, cotă 7,00 pentru a se impune, iar Rafael Nadal are aceeaşi cotă ca şi Halep la feminin, 13,00!

Similitudinile dintre Halep şi Nadal sînt mai multe în aceste momente. Ambii sînt ieşiţi din formă, ambii au dezamăgit la Roland Garros şi ambii au o evoluţie palidă în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Toată acţiunea de la Wimbledon poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO din data de 29 iunie. 

Cote masculin Wimbledon: 

dkdkdkaaaa

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!