Fotbal international

Căprioriu a ratat medalia. După semifinală, a pierdut şi BRONZUL!

UPDATE 22:50 / Corina Căprioriu a pierdut şi meciul pentru medalia de bronz împotriva portughezei Telma Monteiro....
09.08.2016 | 00:04
Caprioriu a ratat medalia Dupa semifinala a pierdut si BRONZUL
ADVERTISEMENT

UPDATE 22:50 / Corina Căprioriu a pierdut şi meciul pentru medalia de bronz împotriva portughezei Telma Monteiro.

UPDATE 22:20 / Vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu, a pierdut semifinala de judo de la Olimpiadă. Brazilianca Rafaela Silva a învins-o pe româncă în “Golden Score”.  Totuşi, românca va lupta pentru bronz cu portugheza Telma Monteiro.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE: 18:41. Corina Căprioriu este aproape de o medalie la Olimpiada de la Rio! Românca noastră s-a calificat în semifinalele probei de judo, 57 de kilograme, după ce a învins-o pe Chen-Ling Lien, din China. Pentru un loc în finală, Căprioriu se va lupta cu brazilianca Rafaela Silva. Confruntarea va avea loc la ora 22:05.

ADVERTISEMENT

UPDATE: 17:55. Corina Căprioriu s-a calificat în sferturile de finală ale probei de judo, 57 de kilograme. Românca noastră a învins-o pe Nora Gjakova din Kosovo. În următoarea fază a competiţiei, Căprioriu o va întîlni pe Chen-Ling Lien, din China. Partida va avea loc astăzi, după ora 18:30.

UPDATE: 16:28. Daniela Dodean Monteiro a pierdut în faţa japonezei, scor 0-4 (11-5, 11-6, 11-4, 11-1). Fukuhara dupa o prestaţie slabă a româncei. Meciul a contat pentru ”16-zecimile” probei de simplu.

ADVERTISEMENT

UPDATE: 16:15. Alin Moldoveanu a ratat şansa să-şi apere titlul olimpic pe care l-a cucerit în urmă cu 4 ani la Londra. Românul a terminat doar pe locul 19 calificările de la proba de 10 metri puşcă aer comprimat. Astfel a ratat prezenţa în finală.

UPDATE: 15:48. Alin Moldoveanu evoluează acum în calificări la concursul de tir de la Rio. La jumătatea calificărilor, sportivul nostru ocupă locul 25.

ADVERTISEMENT

UPDATE: 15:00. Echipajul României de 8+1 feminin a terminat pe locul 3 calificările. În urma acestui rezultat, vor mai disputa o etapă de calificare pentru marea finală, programată miercuri.

Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Adelina Boguş, Ioana Strungaru, Laura Oprea, Mihaela Petrilă, Mădălina Bereş şi Daniela Druncea sînt compentele echipajului.


Astăzi avem o zi încărcat la Rio în ceea ce priveşte sportivii din România. Naţionala de handbal a României va juca împotriva ţării gazde a turneului, Brazilia. Monica Niculescu şi cuplul Horia Tecău/Florin Mergea evoluează pentru un loc în turul trei la simplul, respectiv, dublu.

Putem disputa două finale astăzi. Alin Moldoveanu şi Corina Căprioriu evoluează în calificări în această după-amiază, urmînd ca finalele, în caz că se vor califică, să le dispute diseară.

Programul românilor de azi:

* Monica Niculescu are meci dificil astăzi. După ce duminică noapte a pierdut în primul tur de dublu, alături de Irina Begu. În turul secund, la simplu o va înfrunta pe Svetlana Kuzneţsova, numărul 10 WTA, după ora 20:00.
Florin Mergea şi Horia Tecău sînt favoriţi să treacă de mexicanii Gonzales / Reyes (Mexic), de la ora 17:00.

* Alin Moldoveanu, campionul olimpic din 2012 la proba de tir sportiv, intră în calificări de la ora 15:00. Finala e de la 18:00

* Corina Căprioriu începe la 16:00 calificările la judo. Finala va avea loc tot azi, începînd cu ora 21:30.

* Probele de canotaj au fost întrerupte duminică din cauza condiţiilor meteo. Competiţia se reia azi. Intră în calificări echipajul nostru de 8+1, începînd cu ora 14.50. De asemenea, echipajul de două rame feminin (Laura Oprea şi Lavinia Tarlea) intra în concurs la ora 18:30. Ionela Lehaci, Geanina Beleagă evoluează şi ele luni, la 17:20. În cele din urmă echipajul de patru rame masculin (Constantin Adam, Vlad Dragoş Aicoboae, Marius Vasile Cozmiuc, Toader Gontaru), încheie ziua la canotaj la ora 19:10.

* La tenis de masă îi avem în turul 3 pe Daniela Dodean, care o întâlneşte pe Ai Fukuhara, de la ora 16:00, şi pe Adrian Crişan , care încearcă să treacă de coreeanul Lee Sangsu, de la 19:00.

* România înfruntă gazda Jocurilor Olimpice, Brazilia, într-o partidă în care Neagu şi compania au mare nevoie de victorie pentru a spăla ruşinea din debut, eşec în faţa Angolei. De partea cealaltă, Brazilia este performera primei etape, în care a trecut de Norvegia. Martida Brazilia – România are loc diseară de la 22.40.

ADVERTISEMENT