Sport
notix pixel id

Șansele lui Valerică Găman să revină la naționala României! Răspunsul lui Nicolae Dică: „E în vizor, trebuie să comparăm!”

Nicolae Dică a vorbit despre șansele lui Valerică Găman să revină în naționala României.
28.10.2021 | 10:09
Șansele lui Valerică Găman să revină la naționala României! Răspunsul lui Nicolae Dică: „E în vizor, trebuie să comparăm!”
Șansele lui Valerică Găman să revină la naționala României! Răspunsul lui Nicolae Dică: „E în vizor, trabuie să comparăm!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul secund al „tricolorilor” a recunoscut că fundașul Universității Craiova se află în vizorul lui și al lui Mirel Rădoi, însă cei doi trebuie să mai analizeze și să facă o comparație între Găman și alți fundași centrali români, dar care evoluează în campionatele din străinătate.

După victoria Craiovei cu Chindia, scor 1-0, Sorin Cârțu, președintele oltenilor, îl propunea pe Valerică Găman la naționala României, pentru finalul campaniei de calificări pentru Cupa Mondială din 2022.

Șansele lui Valerică Găman să revină la naționala României

Nicolae Dică, antrenorul secund al echipei naționale, a vorbit despre șansele lui Valerică Găman să revină în lotul „tricolorilor”, după ce fundașul central a fost propus de Sorin Cârțu ca alternativă pentru defensiva României:

ADVERTISEMENT

„Găman a mai fost la echipa națională, l-am antrenat și la FCSB. E în vizorul nostru, în momentul în care analizăm, facem comparație și cu ce avem în străinătate.

Ivan a avut recent evoluțiile cele mai bune în poziția de atacant, se simte bine când ajunge în fața porții. El e mult mai bun atunci când are spații mari, pentru că are o viteză foarte bună”.

ADVERTISEMENT

„Putea să marcheze chiar mai multe goluri decât a făcut până acum. Craiova are un lot bun, cu care se poate bate pe ambele planuri, dar cred că obiectivul cel mai mare al lor este campionatul.

Koljic a avut o perioadă mai slabă din cauza accidentărilor, dar asta nu înseamnă că nu mai este bun. Nu, Craiova a jucat cu cei mai buni jucători”, a mai spus Nicolae Dică, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT
  • 32 de ani are Valerică Găman

Sorin Cârțu l-a propus pe Valerică Găman la naționala României

La finalul partidei dintre Craiova și Chindia, Sorin Cârțu l-a propus pe Valerică Găman la naționala României, spunând că Mirel Rădoi are nevoie de un jucător de nivelul lui Găman.

Organizarea jocului este întotdeauna meritul antrenorului. El le transmite cum trebuie să joace, deciziile sunt numai ale lui. Găman cu Screciu este un cuplu de fundași care chiar dă siguranță acum, joacă bine împreună, se completează reciproc.

ADVERTISEMENT

Eu l-aș recomanda pe Găman pentru națională, oricând poate să fie o soluție pentru Mirel Rădoi în zona centrală”, spunea Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

Valerică Găman are 14 meciuri în naționala mare a României, pentru care a reușit să marcheze un gol.

ADVERTISEMENT
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Valerică Găman, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik