Fotbal international

Santi Cazorla a înscris primul gol pentru naționala Spaniei din 2015. Mijlocașul a fost aproape să nu mai joace niciodată fotbal

16.11.2019 | 09:25
Santi Cazorla a inscris primul gol pentru nationala Spaniei din 2015 Mijlocasul a fost aproape sa nu mai joace niciodata fotbal
ADVERTISEMENT

Santi Cazorla a marcat un gol în victoria Spaniei cu 7-0 și a consemnat un moment emoționant, fiind primul său gol din noiembrie 2015, de când a trecut prim mai multe clipe cumplite după o accidentare, în care doctorii luau în considerare chiar amputarea piciorului. Astfel, mijlocașul lui Villarreal își continuă forma excelentă din actualul sezon și îi arată lui Robert Moreno, selecționerul Spaniei, că poate fi o opțiune bună pentru turneul final din vară.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,17 este cota pentru “1 solist” la meciul Spania – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Santi Cazorla, primul gol la naționala Spaniei din 2015

Santi Cazorla are o poveste unică și emoționantă în fotbal, iar mijlocașul a trecut prin „foc” pentru a ajunge din nou la forma bună pe care a avut-o înainte de accidentarea horror de la Arsenal, care l-a ținut departe de teren 3 ani. Doctorii au luat în considerare și amputarea piciorului și nu îi mai dădeau șanse să joace fotbal vreodată. Santi a tras din răsputeri și a ajuns din nou la un nivel foarte bun, demonstrând tuturor că voința lui este de fier.

„Când am auzit că voi reveni pe teren m-am ciupit pentru că nu-mi venea să cred. Doctorii îmi spuneau mereu să nu mă mai gândesc la fotbal ci să mă concentrez pe a recăpăta o viață normală. Faptul că am revenit în fotbal este cea mai importantă victorie pe care am realizat-o în viață”, a spus ibericul într-un interviu pentru presa spaniolă.

ADVERTISEMENT
  • 34 de ani a împlinit Santi Cazorla pe 13 decembrie

Rugăciunile i-au fost ascultate

Santi Cazorla a povestit cum se ruga de fiecare dată să nu rămână infirm și își dorea doar să aibă o viață obișnuită, dar să poată merge din nou: „Au fost momente disperate când nu mă rugam decât să nu rămân infirm sau, mai rău, ţintuit la pat. Doream să revin pe teren, fotbalul este viaţa mea, dar medicii ridicau neputincioşi din umeri. Nu am renunţat însă niciodată la luptă”.

„Simţeam că dacă voi ceda şi mai ales dacă ma va doborî deznădejdea nu voi mai putea face nimic”, a mai spus mijlocașul spaniol printre lacrimi.

ADVERTISEMENT
  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Santi Cazorla, conform transfermarkt.com