Fotbal international

Santiago Solari a bătut un record vechi de 61 de ani! Ce a reuşit argentinianul la Real Madrid

03.11.2018 | 23:13
Santiago Solari a batut un record vechi de 61 de ani Ce a reusit argentinianul la Real Madrid

În 120 de minute la Real Madrid, Santiago Solari a bătut un record vechi de 61 de ani. Argentinianul stă pe banca “galacticilor” de doar două meciuri, dar a reuşit ce nu au reuşit Zinedine Zidane, Jose Mourinho sau Carlo Ancelotti. Santiago Solari a legat la debut două victorii fără să primească gol. Nu s-a mai întâmplat ca un antrenor străin să reuşească aşa ceva la Real Madrid din 1957, când tot un argentinian, Luis Carniglia, la debutul său nu a luat gol în primele două partide.

A fost un 4-0 în Cupa Spaniei în deplasare cu Mellila şi o victorie 2-0 acasă cu Valladolid. Chiar dacă nu a primit gol în cele două partide de până acum Santiago Solari nu este sigur de postul său. În partida de cupă cu Mellila, câştigată de Real Madrid cu 4-0, brazilianul Vinicius Jr a strălucit, dar Santiago Solari nu l-a mai folosit pe brazilian din primul minut şi în partida cu Valladolid. Şi “galacticii”s-au desprins greu pe final. A marcat chiar Vinicius Jr. în minutul 83, la 10 minute după ce a fost introdus în teren. Real Madrid a câştigat cu 2-0.

Santiago Solari a bătut un recordul, dar jucătorii Realului au fost huiduiţi de spectatori.

Chiar dacă Real Madrid nu a primit gol în cele două partide cu Santiago Solari pe bancă, fanii de pe Santiago Bernabeu au taxat jocul slab al campioanei Europei împotriva celor de la Valladolid. Sergio Ramos, Marco Asensio şi Gareth Bale au fost fluieraţi copios de suporterii madrileni. Singurul care a fost încurajat de fani a fost Vinicius Jr, cel care a şi reuşit deschiderea scorului.

Vinicius Jr sărbătorind golul marcat împotriva celor de la Valladolid

Santiago Solari nu s-a supărat la finalul meciului pe fanii Realului. Argentinianul e convins că pe Santiago Bernabeu, “galacticii” vor face meciuri mai bune. Într-un sondaj făcut de cotidianul spaniol AS, Vinicius Jr este cerut de fanii Realului ca titular, iar cel care ar urma să sară din schemă este galezul Gareth Bale.

  • 46 de milioane de euro a costat-o pe Real Madri transferul lui Vinicius Junior de la Flamengo