News

Șantierele au intrat în pauză. Muncitorii, solicitați doar pentru clipurile de campanie

02.10.2020 | 22:36
Santierele au intrat in pauza Muncitorii solicitati doar pentru clipurile de campanie
ADVERTISEMENT

Șantierele au intrat în repaus după campania electorală.

Peste tot pe unde se reparau drumuri, muncitorii nu mai sunt pe șantiere.

Odată trecut votul, frenezia lucrărilor publice s-a stins, scrie știrileprotv.ro.

Muncitorii de pe șantiere nu mai sunt prezenți la muncă după alegeri

Muncitorii au dispărut de pe șantiere, iar utilajele au fost abandonate. În urma lor au rămas doar cetățenii, ale căror așteptări au fost înșelate încă o dată.

În urmă cu două săptămâni reprezentanţii primăriei din Braşov au filmat un clip electoral. Localnicii povestesc că s-a lucrat intens cam o jumătate de zi, însă de îndată ce s-a terminat filmarea, muncitorii au abandonat lucrarea.

ADVERTISEMENT

După două săptămâni în care au aşteptat zadarnic reluarea lucrărilor, oamenii au renunțat la orice speranță. Tot la început de campanie electorală, primarul în funcţie promitea ca un teren năpădit de buruieni va fi transformat în zona de agrement, însă această promisiune nu s-a definitivat.

În viziunea primăriei, lucrările de pe șantier sunt în grafic, chiar dacă ritmul a scăzut din cauza ploii, spun oficialii.

ADVERTISEMENT

Nici în București situația nu a fost stat altfel.

În sectorul 6, primarul ales, Ciprian Ciucu, a aflat de pe teren că reabilitarea termică, începută de fostul primar s-a sistat brusc la multe blocuri.

Puşi în fața imaginilor, reprezentanţii primăriei sectorului 6 au transmis că lucrările nu au fost sistate şi că sunt un plină desfăşurare.

ADVERTISEMENT

Tot în Drumul Taberei, promisiunea unor noi şi moderne staţii de transport în comun s-a oprit la jumătate. Nu au fost montate băncuțele, panourile laterale şi nici acoperişul. Dacă lucrurile rămân aşa, va fi o toamnă grea pentru cei care aşteaptă aici autobuzul.

De verificarea lucrărilor se ocupa Societatea de Transport Bucureşti. Graba a fost aşa mare încât staţiile de autubuz nici măcar nu au mai fost fixate în şuruburi.

ADVERTISEMENT