Life

Sânziana Buruiană, criticată de mămici pentru că și-a lăsat fetița de 6 ani să se machieze. “Așa sunt românii, sunt scârbită de toți”

Sânziana Buruiană este categorică după ce fanii au luat-o la rost. Blondina o lasă pe fata cea mare să se machieze la numai 6 ani.
05.10.2022 | 23:09
Sanziana Buruiana criticata de mamici pentru ca sia lasat fetita de 6 ani sa se machieze Asa sunt romanii sunt scarbita de toti
Sânziana Buruiană, categorică după ce fanii au luat-o la rost. Blondina o lasă pe fata cea mare să se machieze la numai 6 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost aspru criticată de mămici pentru că și-a lăsat fetița de 6 ani să se machieze. Vedeta a explicat că micuța este foarte cochetă și nu face acest lucru pentru așa dorește mama sa, ci pentru că îi place.

Sânziana Buruiană, categorică după ce fanii au luat-o la rost. Blondina o lasă pe fata cea mare să se machieze la numai 6 ani

Sânziana Buruiană este foarte categorică după ce fanii au luat-o la rost în mediul virtual. Blondina a primit multe mesaje în care este mustrată pentru că-și lasă fata cea mare, Isabela, să se machieze la numai 6 ani.

ADVERTISEMENT

„Pentru cei care înțeleg ce înseamnă o ședință foto cu tematică rock, mulțumesc pentru like-uri. Am văzut că ați remarcat poza asta și ați sărit în sus altele, alea diafane. Dar nu vă place că nu înțelegeți ce înseamnă o ședință foto fashion, o tematică, nimic.

Cât să vă mai suporte Dumnezeu pe voi, ăștia așa sfinți și corecți și devreme acasă? Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii.

ADVERTISEMENT

Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși. Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac transformări.

Dar și la petrecerile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași”, a declarat Sânziana Buruiană pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană are o fiică cu personalitate puternică

Sânziana Buruiană recunoaște că fiica sa cea mare are o personalitate puternică și este un copil care se îngrijește foarte mult. Fetița de 6 ani are acasă măști de față, creme, bentițe de make-up, fiind pasionată de machiaj și pictură.

Micuța desenează cât e ziua de lungă, fosta asistentă TV precizând că nu are pasiuni comune cu ea. În plus, copila și-a achiziționat pentru școală agende cu blănițe, pixuri cu cristale și penare foarte sofisticate.

ADVERTISEMENT

„Eu nu o îmbrac cu ce vreau eu, ea singură își alege și are grijă de lucruri, sunt aranjate, ordonate. De asta o și las pentru că nu am ce să-i reproșez, pune toate la loc, sunt păstrate foarte bine”, a mai spus Sânziana Buruiană.

ADVERTISEMENT
Tags: