Life

Sânziana Buruiană, în culmea fericirii! Va deveni mămică pentru a doua oară: „Un suflet mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam”

22.05.2020 | 18:13
Sanziana Buruiana in culmea fericirii Va deveni mamica pentru a doua oara Un suflet mic a vrut sa vina la noi cand nu ne asteptam
ADVERTISEMENT

Încă de când s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de fetiță, Sânziana Buruiană și-a exprimat dorința ca în familia ei să își facă apariția și cel de-al doilea copil. Ei bine, iată că vestea cea mare a venit tocmai acum, în plină pandemie de coronavirus, când nici măcar fosta asistentă TV nu se mai aștepta.

Sânziana Buruiană este însărcinată. Va deveni mămică pentru a doua oară

Da, ați auzit foarte bine. Blondina care până nu demult cucerea showbiz-ul românesc cu formele sale de invidiat este însărcinată și va aduce pe lume „un suflețel” care să o facă pe micuța Iza cea mai fericită surioară din lume.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de Sânziana, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. Bineînțeles, mesajele din partea internauților nu au întârziat nici ele să apară.

Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți.

ADVERTISEMENT

Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capăt. Poate nu din start, recunosc”, a mărturisit vedeta.

Cum a reacționat când a aflat că este însărcinată

Totodată, Sânziana Buruiană a rememorat pentru fanii săi momentul în care a primit mult așteptata veste. Deși s-a speriat puțin la început, nevenindu-i să creadă că visul devine realitate, ulterior a conștientizat ce i se întâmplă și s-a bucurat nespus la gândul că va deveni mamă pentru a doua oară. La fel de încântată a fost și fetița, care abia așteaptă să-și cunoască frățiorul sau surioara.

ADVERTISEMENT

Dar mai mult mi-e drag, mi-e liniște, mi-e sufletul deschis. Nu mă grăbesc deloc, îmi place perioada asta, o ador!

Mă simt iubită, protejată, plină de speranță și mai ales de răbdare… Lecția răbdării am învățat-o la prima sarcină și-mi vine firesc să o aplic acum!

ADVERTISEMENT

Doamne Doamne poate a hotărât că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat! Acum aștept să văd cine ma urmează”, a mai spus fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT