Life

Sânziana Buruiană își alăptează fata cea mare chiar dacă mai are puțin și merge la școală. Ce spune un medic

Sânziana Buruiană recunoaște că nu s-a oprit din alăptat, chiar dacă fetița cea mare intră toamna aceasta la școală. Vedeta a cerut sfaturile unui doctor.
22.08.2022 | 21:21
Sanziana Buruiana isi alapteaza fata cea mare chiar daca mai are putin si merge la scoala Ce spune un medic
Sânziana Buruiană alăptează de peste 6 ani. Sfatul primit de la un doctor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV își alăptează și acum fata cea mare chiar dacă mai are puțin și merge la școală. Ce spune un medic pe care frumoasa blondină l-a consultat în legătură cu copiii săi, Isabela (6 ani) și Antonia (2 ani).

Sânziana Buruiană alăptează de peste 6 ani. Sfatul primit de la un doctor

Sânziana Buruiană ar putea intra în Cartea Recordurilor datorită fiicelor sale pe care le alăptează de când au venit pe lume. Vedeta nu s-a oprit și ar putea să facă acest lucru până când copilul cel mare va împlini 10 ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, blondina susține că a discutat cu un cadru medical despre acest aspect și a fost asigurată că nu este nimic în neregulă. Totodată, fosta asistentă TV dezvăluie că se gândește deja la al treilea copil.

„Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum, deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi.

ADVERTISEMENT

Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere să fie alăptată, deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească.

Pe mine mă bucură că ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, a mărturisit frumoasa blondină pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană nu alăptează în public. Care este motivul vedetei

Sânziana Buruiană alăptează de mai bine de 6 ani, dar spune că nu a recurs niciodată la acest lucru în public. Fosta asistentă TV recunoaște că îi este rușine să se expună, chiar dacă locuiește în Budapesta unde nu este foarte cunoscută.

În plus, vedeta se gândește foarte serios să intre în Cartea Recordurilor prin prisma fiicelor sale și pentru că nu s-a oprit din alăptat de când a venit pe lume primul său copil.

ADVERTISEMENT

Organizația Mondială a Sănătății le recomandă femeilor să ia în considerare faptul că în primele 6 luni de viață bebelușul are nevoie numai de lapte matern. După această perioadă societatea este de părere că alăptarea trebuie să fie împreună cu diversificarea până la doi ani sau mai mult.

ADVERTISEMENT
Tags: