Life

Sânziana Buruiană, pregătită să nască a doua oară! Vedeta a făcut deja toate pregătirile

25.09.2020 | 14:44
Sanziana Buruiana pregatita sa nasca a doua oara Vedeta a facut deja toate pregatirile
ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană are parte de clipe fericite din plin! Fosta asistentă TV este pregătită să nască a doua oară și deja a făcut toate pregătirile necesare pentru venirea pe lume a celei mici.

Blondina are parte de succes atât în carieră, cât și în viața personală. Are o familie fericită care așteaptă cu nerăbdare să o întâmpine pe noua membră, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a anunțat fanii despre cum se pregătește pentru cea de-a doua naștere prin intermediul rețelelor sociale.

Sânziana Buruiană, pregătită să nască pentru a doua oară! Cum își întâmpină blondina fetița

Deși pandemia de coronavirus este o perioadă grea pentru multe vedete, iată că există și vești bune în lumea mondenă. Sânziana Buruiană este gata să dea naștere din nou și are deja totul pregătit.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă va avea încă o fetiță și a postat o fotografie în care își informează fanii despre pregătirile făcute. În imagine o avem pe micuța Iza alături de patul viitoarei sale surioare.

Vedeta menționează în descrierea pozei că fiica ei cea mare așteaptă cu nerăbdare să-și întâmpine surioara.“Pătuțul surioarei mele este gata abia. Aștept să vină pe lume. Să aibă mami 2 prințese…”, a scris Sânziana.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a schimbat foarte mult de când a devenit mămică pentru prima oară. A renunțat la petreceri și alte distracții și și-a dedicat tot timpul creșterii micuței Iza.

Viața de familie este foarte importantă pentru frumoasa blondină și petrece cât mai mult timp împreună cu cei dragi. În plus, Sânziana le dă sfaturi altor mămici, semn că maternitatea este prielnică pentru ea și că poate schimba radical o femeie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a primit numeroase critici după ce a mărturisit, cu câteva luni în urmă, că încă o alăptează pe fiica ei în vârstă de 4 ani. “Da, da, mai alăptez și acum. Are o alimentație normală, încă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme“, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni.

Fosta prezentatoare mărturisit că preferă să-și dedice timpul creșterii micuței decât să apeleze la bone. Și-a dorit să facă parte din viața micuței cât mai mult, așa că a dispărut din lumea mondenă, după cum a spus în cadrul aceleiași emisiuni.

Vestea unei noi sarcini a fost o surpriză plăcută pentru Sânziana Buruiană, la care nu se aștepta. Atât ea, cât și micuța Isabela au fost la fel de încântate.

ADVERTISEMENT
Tags: