ADVERTISEMENT
Life

Sânziana Buruiană, pregătită să nască a doua oară! Vedeta a făcut deja toate pregătirile

Autor: Andreea Stanaringa | 25.09.2020 | 14:44
Sânziana Buruiană, pregătită să nască a doua oară! Vedeta a făcut deja toate pregătirile
Sânziana Buruiană, pregătită de a doua naștere! Cum s-a pregătit vedeta. Sursa foto: spynews.ro

Sânziana Buruiană are parte de clipe fericite din plin! Fosta asistentă TV este pregătită să nască a doua oară și deja a făcut toate pregătirile necesare pentru venirea pe lume a celei mici.

ADVERTISEMENT

Blondina are parte de succes atât în carieră, cât și în viața personală. Are o familie fericită care așteaptă cu nerăbdare să o întâmpine pe noua membră, conform spynews.ro.

Vedeta și-a anunțat fanii despre cum se pregătește pentru cea de-a doua naștere prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană, pregătită să nască pentru a doua oară! Cum își întâmpină blondina fetița

Deși pandemia de coronavirus este o perioadă grea pentru multe vedete, iată că există și vești bune în lumea mondenă. Sânziana Buruiană este gata să dea naștere din nou și are deja totul pregătit.

Fosta asistentă va avea încă o fetiță și a postat o fotografie în care își informează fanii despre pregătirile făcute. În imagine o avem pe micuța Iza alături de patul viitoarei sale surioare.

ADVERTISEMENT

Vedeta menționează în descrierea pozei că fiica ei cea mare așteaptă cu nerăbdare să-și întâmpine surioara.“Pătuțul surioarei mele este gata abia. Aștept să vină pe lume. Să aibă mami 2 prințese…”, a scris Sânziana.

Vedeta s-a schimbat foarte mult de când a devenit mămică pentru prima oară. A renunțat la petreceri și alte distracții și și-a dedicat tot timpul creșterii micuței Iza.

ADVERTISEMENT

Viața de familie este foarte importantă pentru frumoasa blondină și petrece cât mai mult timp împreună cu cei dragi. În plus, Sânziana le dă sfaturi altor mămici, semn că maternitatea este prielnică pentru ea și că poate schimba radical o femeie.

Vedeta a primit numeroase critici după ce a mărturisit, cu câteva luni în urmă, că încă o alăptează pe fiica ei în vârstă de 4 ani. “Da, da, mai alăptez și acum. Are o alimentație normală, încă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme“, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare mărturisit că preferă să-și dedice timpul creșterii micuței decât să apeleze la bone. Și-a dorit să facă parte din viața micuței cât mai mult, așa că a dispărut din lumea mondenă, după cum a spus în cadrul aceleiași emisiuni.

Vestea unei noi sarcini a fost o surpriză plăcută pentru Sânziana Buruiană, la care nu se aștepta. Atât ea, cât și micuța Isabela au fost la fel de încântate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!