Pariuri sportive

Săptămâna Betano în Europa: cinci șanse pentru grupele cupelor europene! Intră și tu în joc!

06.08.2019 | 18:00
Saptamana Betano in Europa cinci sanse pentru grupele cupelor europene Intra si tu in joc

Cupele europene ediția 2019/2020 se îndreaptă spre punctul culminant, faza grupelor, iar Betano se află din nou în mijlocul acțiunii. Cinci echipe aflate în portofoliul de sponsorizări Betano luptă la mijlocul săptămânii pentru continuarea visului european: PAOK și Olympiakos în Liga Campionilor, Universitatea Craiova, Apollon Limassol și SC Braga în Europa League.

Un an întreg de muncă, încununat cu succes pe plan intern, trebuie continuat cu o performanță bună în Europa. De acolo vin banii, faima și respectul, iar competițiile europene au ajuns în turul al treilea preliminar, unul în care sita valorii a cernut și fiecare minut, pasă și șut contează. Ne place adrenalina, ne place competiția, iar în această săptămână stăm conectați cu ceea ce se întâmplă în primele manșe în care sunt implicate echipele la care Betano este sponsor principal.

Cu PAOK și Olympiakos spre grupele Ligii

Câștigătoare a eventului, primul din istorie, sub comanda lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a avut parte de o tragere la sorți cât se poate de grea: în lipsa românului, plecat la Al Hilal, campioana Greciei are misiunea de a trece de Ajax Amsterdam, campioana Olandei și semifinalista Ligii Campionilor sezonul trecut. Considerată cea mai interesantă dublă manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, PAOK – Ajax ia startul marți, de la ora 20:00, pe “Toumba”, iar lăncierii lui Răzvan Marin pleacă din postura de favoriți la pariuri sportive online. 

61,3 e cota totală pentru calificarea celor cinci echipe sponsorizate de Betano

Învingătoare de manieră categorică cu Viktoria Plzen, 0-0 și 4-0, Olympiakos Pireu, cealaltă echipă mare a Greciei sponsorizată de Betano sub numele de Stoiximan, continuă aventura în Liga Campionilor în Turcia, pe terenul lui Istanbul Basaksehir. Un meci cu încărcătură istorică, Istanbul – Olympiakos pornește sub semnul echilibrului, miercuri seară, live pe Betano alături de o gamă variată la pariuri sportive online.

Universitatea Craiova, Apollon Limassol și Braga, cu ținta pe Europa League

Betano răspunde prezent și în cea de-a doua competiție europeană intercluburi, Europa League, unde speranțele se leagă de Universitatea Craiova, Apollon Limassol și Sporting Braga. Calificați dramatic, 3-1 la lovituri de departajare cu Honved Budapesta, oltenii se pregătesc de o dublă manșă cu grecii de la AEK Atena, cu un prim meci pe “Ιον Oblemenco”. Avantajul echipei lui Papură? Returul de la Atena se va juca fără fani greci în tribune!

7,3 e cota totală pentru o săptămână în care niciuna dintre echipele sponsorizate de Betano nu pierde

Mare favorită a cotelor la pariuri sportive, Braga se deplasează în Danemarca pentru meciul tur cu Brondby. Ultima echipă intrată în portofoliul de sponsorizări Betano, Braga are o tradiție aparte în Europa League, jucând finala în sezonul 2010/2011. Vezi aici cotele la pariuri sportive online pentru Brondby – SC Braga.

Din însoritul Cipru, Apollon Limassol pleacă într-o excursie în Austria, pentru manșa tur a dublei cu Austria Viena. Venită după alte două tururi preliminare (6-0 la general cu Kauno Zalgiris și 3-1 în prelungirile dublei manșe cu Shamrock Rovers), Apollon e cotată cu aceeași șansă precum adversara de joi.

Potențialii adversari ai echipelor sponsorizate de Betano, în play-off-ul Ligii Campionilor și Europa League:

PAOK vs. Young Boys (Elveția)
Olympiakos vs. Krasnodar (Rusia) / FC Porto (Portugalia)
Universitatea Craiova vs. Sparta Praga (Cehia) / Trabzonspor (Turcia)
Apollon Limassol vs. Torino (Italia) / Șahtior Donețk (Ucraina)
SC Braga – Spartak Moscova (Moscova) / Thun (Elveția)