Sport

Săptămâna bună se cunoaște încă de luni! Cu o miză de doar 50 de lei, un parior a pus mâna pe un super câștig de 34.000 de lei

Un parior super inspirat a câștigat în prima zi a săptămânii aproape 34.000 de lei cu un bilet pe care a avut 12 meciuri de fotbal și pe care a mizat doar 50 de lei.
06.10.2022 | 12:06
Saptamana buna se cunoaste inca de luni Cu o miza de doar 50 de lei un parior a pus mana pe un super castig de 34000 de lei
12 pronosticuri combinate „șansă dublă 12 & peste 1,5 goluri” și o miză de 50 de lei i-au adus unui norocos parior un câștig de aproape 34.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua bună se cunoaște de dimineață, dar și săptămâna profitabilă la pariuri încă de luni! A simțit-o pe propria-i piele un jucător super inspirat, care s-a ales cu un câștig de aproape 34.000 de lei după ce a mizat doar 50 de lei pe un bilet cu 12 evenimente din fotbal.

Câștig de aproape 34.000 de lei cu meciuri de fotbal de luni

E clar, ca să dai lovitura la pariuri ai nevoie de inspirație și curaj, însă și norocul trebuie să fie de partea ta. Doar așa ai putea pune mâna pe câștiguri impresionate, la fel ca doi super jucători ce s-au ales cu 50.000 de lei pe un bilet din Liga Națiunilor sau cu 70.000 de lei pe un bilet cu doar 4 evenimente.

ADVERTISEMENT

Dar nici ce a realizat un alt parior super inspirat în această săptămână nu e de lepădat. Pentru că a reușit să se aleagă cu un profit de peste 33.800 de lei pe un bilet pe care a ales 12 meciuri de fotbal și pe care a mizat doar 50 de lei. Surprinzător, la toate cele 12 partide a mers pe același pronostic, respectiv combinația „șansă dublă 12 & peste 1,5 goluri”, iar cotele au variat de la 1,47 la 2,05. A rezultat o cotă totală de 501, dar la realizarea fabulosului câștig a contat și bonusul generos pe care i l-a oferit de Superbet, în valoare de aproape 8.800 de lei.

Fiind vorba de un bilet jucat într-o zi de luni, când oferta de fotbal este mai redusă decât în alte zile ale săptămânii, a fost nevoit să-și îndrepte atenția și spre campionate mai puțin populare sau pe meciuri ce în alte condiții nu ar fi stîrnit interes. Asta e explicația că ne-am trezit pe bilet cu meciuri din Polonia, Danemarca sau din primele două ligi ale Suediei.

ADVERTISEMENT

Început cu dreptul pe biletul câștigător cu meciuri din primele două ligi suedeze

Nici nu au început bine primele meciuri de pe bilet, că au și apărut primele palpitații. Cum toate pronosticurile jucătorului nostru au fost „șansă dublă 12 & peste 1,5 goluri”, era clar că orice „X” îi arunca biletul la gunoi. Ceea ce era să se întâmple încă de la debut. Pentru că la partida IFK Varnamo – Mjalbby (cotă 1,85, scor final 2-1) din prima ligă suedeză, gazdele au obținut victoria datorită unui autogol marcat în minutul 90!

Nu a avut emoții, în schimb, la IFK Goteborg – Elfsborg (cotă 1,57, scor final 1-3) din aceeași competiție și nici la Trelleborgs – Jonkopings Sodra (cotă 1,53, scor final 1-3) din liga a doua a aceleeași țări.

ADVERTISEMENT

Karagumruk – Istanbulspor (cotă 1,53, scor final 1-2) din prima ligă turcă și Maritimo – Casa Pia (cotă 1,80, scor final 1-2) din prima divizie portugheză au fost alte două partide care s-au „înverzit” relativ ușor și care l-au ajutat pe fericitul nostru jucător să pună mâna pe un asemenea câștig.

E drept, nu trebuie să uităm nici de bonusurile pe care le oferă Superbet, căci dacă știm să profităm la maximum de ele câștigurile pe care le vom obține pe biletele noastre vor fi și mai mari.

ADVERTISEMENT
bilet 5 oct_01 ok
Bilet câștigător pariuri

Cea mai mare cotă de pe bilet a fost 2,05 și a venit de la Chindia – Rapid

Așa cum era și firesc, de pe bilet nu putea să lipsească Chindia – Rapid, singurul meci programat luni în etapa a 12-a din Superliga. S-a terminat 2-1, iar norocosul nostru parior a „înverzit” cu această ocazie și cota de 2,05, cea mai mare de pe bilet.

2,00 a fost a doua cea mai mare cotă de pe bilet, la meciul Slask – Warta din prima ligă poloneză, dar ce emoții a avut până i-a ieșit. Căci aici se putea termina totul. Scorul final a fost 0-2, însă cea de-a doua reușită de pe tabelă, care i-a asigurat „over-ul de 1,5”, a venit abia în minutul 90+4!!

O cotă de 1,75 la Laval – Bordeaux (Ligue 2, scor final 1-2) și alta de 1,50 la Nordsjaelland – Randers (prima ligă daneză, scor final 3-1) l-au ajutat să-și înmultească banii de pe biletul câștigător.

Finalul serii a fost, însă, unul apoteotic, interzis cardiacilor. Dacă la Leicester – Nottingham din Premier League (cotă 1,47, scor 4-0) nu a avut practic nicio emoție, la ultimele două partide de pe bilet, disputate în același timp, i-a stat practic inima în loc. Asta deoarece la ambele a evitat „X”-ul care îi făcea biletul „roșu” în minutele de prelungire. Este vorba despre Verona – Udinese din Serie A (cotă 1,62, scor 1-2) și Rayo Vallecano – Elche din La Liga (cotă 1,60, scor 2-1), în care golul doi al celor de la Udinese și Rayo a fost marcate în cel de-al cincilea minut de prelungire!!!

bilet 5 oct_02 ok
Bilet câștigător pariuri

În final, nu uita nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Profită acum de ele și ai șansa să dai și tu lovitura la pariuri, chiar și atunci când nu mizezi sume mari pe biletele pe care le joci.

ADVERTISEMENT