Advertorial

Săptămâna de pariuri: Inspiraţia pentru bilete verzi vine din America de Sud

După câteva săptămâni cu meciuri la foc continuu, fotbalul european la nivel de cluburi a primit o scurtă şi binemeritată pauză.
19.09.2022 | 13:33
Saptamana de pariuri Inspiratia pentru bilete verzi vine din America de Sud

În tot acest timp, până când vor începe meciurile din Liga Naţiunilor, acolo unde este implicată şi echipa naţională a României, atenţia SuperPariorilor se mută spre America de Sud, locul în care fotbalul este la nivel de religie.

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Marţi şi miercuri dimineaţă, prima ligă din Argentina oferă meciuri din etapa cu numărul 20. Printre cele mai tari partide ale etapei se numără superduelul dintre Boca Juniors şi Huracan, echipe despărţite de doar două puncte. Gazdele din Buenos Aires au o serie impresionantă de victorii consecutive, printre care se află şi cea din SuperClasico, din urmă cu două etape.

Liderul la zi, Gimnasia La Plata, joacă miercuri dimineaţă, în deplasare, în compania celor de la Central Cordoba, club aflat în coada clasamentului din Argentina.

Meciurile din prima ligă argentiniană pot fi urmărite în direct pe site-ul sau în aplicaţia Superbet. Descoperă oferta de partide din Argentina şi alege-ţi favoritele!

Tot la mijlocul săptămânii sunt programate şi partide de calificare din Liga Campionilor la fotbal feminin. Cluburi precum Juventus, Bayern, Arsenal, Real Madrid sau PSG joacă pentru un loc în următoarea fază a celei mai importante competiţii intercluburi din fotbalul feminin. Aici găseşti întreaga ofertă de meciuri de miercuri!

Spre sfârşitul săptămânii, toată atenţia se mută pe Liga Naţiunilor. Franţa şi Anglia trebuie să îşi spele păcatele din primele etape, care le-au adus pe cele două foste campioane mondiale pe ultimele locuri în grupele din care fac parte.

România va juca primul meci vineri, în deplasare cu Finlanda, partidă în care „tricolorii” pornesc cu a doua şansă în oferta Superbet. Descoperă întreaga ofertă cu meciurile de vineri din Liga Naţiunilor şi alege inspirat!

Meciurile din Liga Naţiunilor beneficiază şi de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.