Advertorial

Săptămâna de pariuri, inspiraţie pentru superbilete! De la Liga Campionilor la Copa Libertadores

A început luna iulie, iar cupele europene îşi fac, timid, simţită prezenţa, momentan cu primele tururi preliminare. În acelaşi timp, pe alte continente, fotbalul continuă în acelaşi ritm alert ca până acum.
04.07.2022 | 14:28
Saptamana de pariuri inspiratie pentru superbilete De la Liga Campionilor la Copa Libertadores

A început luna iulie, iar cupele europene îşi fac, timid, simţită prezenţa, momentan cu primele tururi preliminare. În acelaşi timp, pe alte continente, fotbalul continuă în acelaşi ritm alert ca până acum, cu superoferte pe site-ul şi aplicaţia Superbet.

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

CFR Cluj debutează în noul sezon

Marţi şi miercuri, în mod tradiţional, sunt zilele dedicate Ligii Campionilor, iar prima săptămână din luna iulie nu face excepţie. Prima manşă din primul tur al competiţiei se va disputa în această săptămână, iar campioana României, CFR Cluj, este una dintre echipele care vor fi în prim-plan.

CFR Cluj, care a făcut cel mai important „transfer” al verii prin păstrarea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, debutează marţi în noul sezon, în deplasarea din Armenia cu Pyunik Yerevan. Iar fanii ardelenilor au motive să fie optimişti. Mutările perfectate în această vară de conducerea clubului par să se fi integrat rapid, pentru că CFR nu doar că a câştigat toate meciurile amicale din perioada de pregătire, dar nici nu a primit vreun gol.

Descoperă oferta Superbet pentru toate meciurile din turul 1 al Ligii Campionilor!

De la Liga Campionilor la Copa Libertadores

Dacă în Liga Campionilor este abia primul tur, în Copa Libertadores au început fazele eliminatorii. În această săptămână, pe continentul sud-american, se vor desfăşura meciurile retur din optimile competiţiei de top intercluburi, iar cap de afiş este partida dintre Boca Juniors şi Corinthians, care porneşte de la egalitate perfectă.

De altfel, în afară de Palmeiras, care şi-a asigurat un avans considerabil încă din tur, nicio altă „dublă” nu pare decisă, echilibrul fiind cuvânt de ordine pe continentul în care fotbalul este considerat religie.

Descoperă oferta Superbet pentru returul optimilor din Copa Libertadores!

Supermeciuri în MLS

Săptămâna de fotbal se încheie în America de Nord, acolo unde este programată o nouă etapă din Major League Soccer.

Echipele din Statele Unite se pregătesc să îşi primească noii jucători în lot, iar în acest weekend poate fi momentul unor debuturi în liga nord-americană, cu nume precum Lorenzo Insigne, Giorgio Chiellini sau Gareth Bale, care se pregătesc să îmbrace tricoul noilor sale echipe.

„El Trafico”, derby-ul dintre LA Galaxy şi Los Angeles FC, este meciul care va fura toate privirile în acest weekend în America de Nord.

Descoperă oferta Superbet pentru meciurile din MLS!