Advertorial

Săptămâna de pariuri: SuperMeciuri între echipele naţionale. De la Finalissima până la Liga Naţiunilor

Marile campionate ale Europei au tras cortina, însă spectacolul trebuie să continue, iar în prima săptămână din iunie nu lipsesc partidele cu SuperMiză din oferta Superbet.
30.05.2022 | 15:28
Saptamana de pariuri SuperMeciuri intre echipele nationale De la Finalissima pana la Liga Natiunilor

Începe o perioadă dedicată meciurilor echipelor naţionale, iar cele mai interesante cote de la partidele programate în această săpătmână le găsești la Superbet.

Finalissima pe Wembley

Când a fost discutat un posibil duel între Italia, câştigătoarea Campionatului European şi Argentina, câştigătoarea Copa America, ambele echipe erau în al 9-lea cer. Între timp, Italia ratează un nou Campionat Mondial, în timp ce Argentina a respectat totuşi tradiţia şi s-a calificat la turneul final din Qatar.

Chiar dacă va fi o partidă „semi-oficială”, Italia trebuie să demonstreze că partida cu Macedonia de Nord a fost doar o greşeală, care nu se va mai repeta. Este meciul pe care Roberto Mancini poate construi viitoarea campanie de calificare.

În istoria duelurilor directe dintre cele două naţionale, Italia conduce cu şase victorii, patru remize şi cinci victorii pentru Argentina.

Cine câştigă Finalissima? Vezi oferta Superbet pentru Italia – Argentina şi alege inspirat!

Ţara Galilor aşteaptă

Conflictul din Ucraina a făcut ca meciul dintre Scoţia şi Ucraina din semifinalele play-off-ului de calificare pentru Campionatul Mondial să nu se mai dispute la data stabilită iniţial. Sub o formă sau alta, Ucraina a disputat câteva meciuri amicale în acest an, în timp ce jucătorii de bază disputau partide în campionatele de top ale Europei.

Şi Scoţia a trebuit să se mulţumească cu două partide amicale, nereuşind să prelungească însă seria de şase victorii consecutive, obţinute în grupa preliminară.

Ţara Galilor aşteaptă câştigătoare din acest meci pentru a afla ultima echipă trimisă de Europa în Qatar.

Descoperă SuperPariurile de la Scoţia – Ucraina şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Săptămâna se încheie cu Liga Naţiunilor

O nouă ediţie de Liga Naţiunilor ia startul în această săptămână, iar Spania – Portugalia este probabil cel mai tare meci programat în prima etapă!

Va fi o reeditare a SuperMeciului de la Campionatul Mondial din 2018, acel 3-3 cu hattrick-ul magistral al lui Cristiano Ronaldo. Ambele echipe vin cu victorii pe linie obţinute în 2022: Spania în partide amicale cu Albania şi Islanda, în timp ce Portugalia în meciuri decisive cu Turcia şi Macedonia de Nord, partide care i-au asigurat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

Vezi aici oferta completă pentru meciurile din Liga Naţiunilor şi alege-ţi favorita!