Sport

Săptămâna de vis continuă pentru Lionel Messi! Contract nou cu PSG și bancnote cu chipul său în Argentina

După ce a câștigat titlul mondial cu Argentina, veștile bune continuă pe Lionel Messi. Starul sud-american a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu PSG.
21.12.2022 | 21:40
Saptamana de vis continua pentru Lionel Messi Contract nou cu PSG si bancnote cu chipul sau in Argentina
După ce a câștigat titlul mondial cu Argentina, veștile bune continuă pe Lionel Messi. Starul sud-american a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu PSG. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După ce și-a trecut în palmares singurul trofeu major care îi lipsea, Messi pare să fi pus capăt disputei pentru cel mai bun jucător din toate timpurile.

PSG, acord pentru prelungirea contractului cu Lionel Messi

Euforic după succesul magnific cu naționala Argentinei, Lionel Messi și-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu PSG, spre încântarea președintelui Nasser Al-Khelaifi, care se temea că îl va pierde gratis la vară când îi expiră actuala înțelegere.

ADVERTISEMENT

Informația a fost dezvăluită de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, iar acordul verbal a venit la scurt timp după finala Cupei Mondiale, atunci când căpitanul ”pumelor” a avut o întâlnire cu Al-Khelaifi.

”Nu există încă o decizie în ceea ce privește durata contractului și salariul, aceste aspecte se vor decide la o nouă întâlnire care va avea loc în curând. Al-Khelaifi și Campos lucrează la asta”, a scris Romano, pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

În plus, ziaristul specializat pe transferuri a dezvăluit faptul că Messi nu a acceptat niciodată propunerea lui Inter Miami și nici nu a negociat cu Barcelona, deși a fost contactat de ambele cluburi. Romano a mai precizat că oficalii lui PSG încearcă de mai multe luni să-i prelungească înțelegerea argentinianului, dar acceptul a venit abia acum, după câștigarea Cupei Mondiale.

Chipul lui Messi va ajunge pe o bancnotă din Argentina

Pe de altă parte, publicația El Financiero vine cu o informație absolut halucinantă după câștigarea celui de-al treilea titlu mondial din istorie. Autoritățile din Argentina se gândesc serios să celebreze momentul punându-l pe Lionel Messi pe bancnota de 1.000 de pesos.

ADVERTISEMENT

”Oficialii organismului de conducere financiară caută să marcheze triumful istoric al națiunii lor la Cupa Mondială”, scrie Sport Bible despre intenția argentinienilor.

Starul argentinian a scris istorie și pe rețelele sociale, unde fotografia sa alături de trofeul Cupei Mondiale a devenit cea mai apreciată poză din istorie. Postarea lui Messi a ajuns la nu mai puțin de 68.886.500 de aprecieri, cu 11 milioane mai mult decât oul-minune care deținea supremația.

ADVERTISEMENT

După două zile de fiesta, jucătorii Argentinei s-au despărțit și au mers acasă la familii pentru a continua sărbătoarea și a se odihni. Lionel Messi a avut parte de o primire emoționantă acasă la Rosario și nu a putut intra în casă decât cu ajutorul polițiștilor.


  • 2.05 este cota NETBET pentru pronosticul „total goluri: peste 3,5” la partida PSG – Strasbourg

ADVERTISEMENT