Fotbal intern

Săptămână decisivă la Dinamo: „Dacă nu aduce banii, Doamne fereşte”

20.10.2020 | 21:32
Săptămână decisivă la Dinamo: „Dacă nu aduce banii, Doamne fereşte”
Săptămână decisivă la Dinamo: „Dacă nu aduce banii, Doamne fereşte” sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cornel Țălnar consideră că aceasta este o săptămână decisivă la Dinamo, cu privire la situația financiară a clubului. Directorul tehnic al lui Dinamo consideră că dacă noul patron, Pablo Cortacero, nu investește în jur de 800 de mii de euro săptămâna viitoare, situația clubului ar putea să fie una extrem de delicată.

Dinamo București a fost preluată de spanioli acum câteva săptămâni, Pablo Cortacero fiind noul patron al „câinilor”.

Țălnar a fost unul dintre cei care s-a implicat în vânzarea clubului Dinamo către spanioli, dar acesta avertizează că mai există o serie de datorii care trebuie achitate urgent pentru ca lucrurile să redevină stabile.

ADVERTISEMENT

Săptămână decisivă la Dinamo: „Dacă nu aduce banii, Doamne fereşte”

Directorul tehnic de la Dinamo, Cornel Țălnar a vorbit despre situația financiară actuală de la club.

„De când au venit, aceşti spanioli au băgat în jur de 600 de mii de euro şi urmează să mai bage în curând încă 700-800 de mii de euro, ca să aducă la zi toate datoriile faţă de terţi. Eu cred că săptămâna asta este una decisivă pentru toată lumea, în sensul că dacă, Doamne fereşte, nu se bagă bani, o să fie oarecare probleme”, a declarat Țălnar pentru Național FM.

ADVERTISEMENT

Fosta glorie a dinamoviștilor are încredere că Pablo Cortacero va investi suma necesară și că jucătorii se vor liniști.

„Cred că domnul Pablo Cortacero va aduce banii respectivi. Mai există un semn de întrebare la nivelul echipei, despre ce se va întâmpla în continuare. Pentru că în momentul în care se vor băga aceşti bani şi jucătorii vor fi toți liniştiţi şi mulţumiţi, cu o pregătire bună și cu strângerea rândurilor, eu cred că Dinamo se va pune pe picioare”, a adăugat directorul tehnic al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dinamo, start foarte modest de campionat

În ciuda numeroaselor transferuri realizate de către spanioli, Dinamo are un start extrem de slab de campionat, fiind pe locul 14, cu doar cinci puncte din șapte partide.

„Alb-roșii” sunt la cinci puncte de poziția a șasea, ultimul loc care asigură prezența în play-off, ocupat de FC Hermannstadt, și au o serie negativă de trei înfrângeri la rând.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, prestațiile fotbalistice din partidele cu FCSB și Universitatea Craiova aduc încredere dinamoviștilor că pot apărea rezultate favorabile în viitorul apropiat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri