Sport

Săptămâna sportivă la TVR! Televiziunea publică transmite finalele din Liga Florilor. Programul complet

TVR va transmite în această săptămână mai multe competiții sportive extrem de interesante, dar punctul culminant este legat de finalul de sezon din Liga Florilor.
24.05.2022 | 17:29
Saptamana sportiva la TVR Televiziunea publica transmite finalele din Liga Florilor Programul complet
TVR va transmite în această săptămână mai multe competiții sportive extrem de interesante, dar punctul culminant este legat de finalul de sezon din Liga Florilor
ADVERTISEMENT

Rapid și CSM București duc o luptă pasionantă pentru titlul de campioană a României la handbal feminin, formația din Giulești având avans de un punct cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Săptămână plină de sport la TVR

Iubitorii sporturilor sunt invitaţi să urmărească la TVR cele mai interesante competiţii sportive interne sau internaţionale care se desfăşoară în această săptămână. Postul public va transmite în direct meciuri de handbal, rugby, fotbal și volei.

ADVERTISEMENT

De departe cel mai fierbinte moment îl reprezintă duelul pentru titlu din Liga Florilor, acolo unde Rapid și CSM București, prospăt câștigătoare a Cupei României, duc o bătălie crâncenă. Ambele formații speră să câștige trofeul, dar le așteaptă două etape extrem de dificile.

Joi, 26 mai, de la ora 18:00, se vor disputa partidele din etapa a 25-a, penultima, iar TVR va transmite în direct jocurile ambelor formații implicate la titlu. Astfel, Rapid – SCM Craiova va fi pe TVR 1, iar HC Zalău – CSM București pe TVR 2.

ADVERTISEMENT

La fel se va întâmpla și cu partidele din ultima etapă, programată duminică, 29 mai, de la ora 15:30. SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid (TVR 1) şi CSM București – Minaur Baia Mare (TVR 2) sunt meciurile care vor decide campioana.

Euro U17 se vede pe TVR 3

Echipa națională de volei feminin a României joacă două partide importante cu Ucraina în Golden League, ambele urmând să aibă loc la Alexandria. Prima va avea loc marți, 24 februarie, de la ora 17:00, iar cea de-a doua miercuri, 25 mai, de la aceeași oră. Ambele jocuri vor putea fi vizionate pe TVR 3.

ADVERTISEMENT

Săptămâna sportivă TVR

Tot pe TVR 3 va putea fi urmărită și reprezentativă de volei masculin a României, care va întâlni sâmbătă, 28 mai, de la ora 14:00, la Galați, selecționata Macedoniei de Nord, într-un meci din Grupa C din Silver League.

Săptămâna sportivă TVR

Postul public va transmite în weekend și două întâlniri de rugby, din etapa a 6-a a Ligii Naționale. Sâmbătă, 28 mai, de la ora 12:00, pe TVR 1 se va vedea partida CS Năvodari – RC Bârlad, iar duminică, 29 mai, de la ora 17:00, pe TVR 3, va putea fi urmărit meciul CSU Cluj – Știința Petroşani.

ADVERTISEMENT

Fotbalul nu putea lipsi din transmisiunile televiziunii naționale, care va da în direct semifinalele și finalele Campionatului European U17. Prima semifinală este programată duminică, 29 mai, de la ora 22:00, urmată de la miezul nopții de cea de-a doua. Marea finală a competiției va fi miercuri, 1 iunie, de la ora 23:15. Toate jocurile se pot vedea pe TVR 3.

ADVERTISEMENT