Advertorial

Săptămână SuperBogată pentru români! Câte SuperBilete îți propui să prinzi?

Avem meciuri în Liga Campionilor, în Liga Conference, avem și meciuri istorice la turneul din Japonia! Trăim istoria fotbalului românesc la nivel de echipă de club și echipă reprezentativă prin pariurile pe care le plasăm și biletele verzi de care ne bucurăm la Superbet!
20.07.2021 | 15:14
Saptamana SuperBogata pentru romani Cate SuperBilete iti propui sa prinzi

Azi, CFR Cluj merge să câștige împotriva campioanei din Gibraltar într-o partidă care o poate apropia de turul 3 preliminar din drumul spre „Masa bogaților”. Un meci în care ne așteptăm ca SuperAvantaj să plătească foarte repede pariurile pe victoria campioanei României. Plasează acum noi SuperBilete la cele mai mari cote!

Promoția care face senzație în fotbal e activă și pe meciurile echipelor românești care vor intra joi în focurile celei mai noi competiții: Conference League. Controversată pentru că e văzută drept noul Intertoto, ea are totuși o miză financiară.

SUPERBANI ȘI ÎN CONFERENCE

Da! Așa cum se pot face bani frumoși cu pariurile inspirate, ca să nu mai vorbim despre biletele la cotă totală bombă pe care ai selecții din oferta de SuperPariuri pe meciurile echipelor românești, potul e unul consistent și pentru formațiile noastre. 350.000 euro sunt asigurați doar în baza prezenței. Iar calificarea în turul 3 ar mai aduce alți 550.000 euro. Deci 900.000 euro în joc pentru echipele noastre în acest tur din cea de-a treia competiție valorică europeană la nivelul formațiilor de club. Până la urmă, competiția pare și o promoție bine gândită de forul continental, pentru a le aduce un ban în plus echipelor din țări în care fotbalul e o religie, dar în care fenomenul nu are forța financiară din țările dezvoltate. Fii mereu la curent cu toate promoțiile Superbet și profită de cât mai multe dintre ele!

Craiova joacă în Albania contra lui Laci, echipă care ia cartonașe, antrenată de un tehnician foarte zgârcit cu schimbările. Oltenii sunt favoriți la calificare, dar meciul se anunță unul foarte aprig, albanezii fiind recunoscuți pentru modul în care luptă pentru fiecare minge.

FINALA DE LA TIRANA

Mai mult, ultimul act al competiției va fi chiar în capitala Albaniei, acolo unde pe 25 mai 2022 pe arena Kombetare se va decerna primul trofeu din istoria acestei cupe. O motivație suplimentară pentru orice echipă din Albania.

Cine trece mai departe va avea în turul 3 un adversar de calibru: Anderlecht, echipă care vine dintr-un campionat ce dă echipă direct în grupele Ligii Campionilor, și care e de 3 ori mai valoroasă decât Craiova și de 25 de ori mai valoroasă decât Laci! Aproape 100.000.000 euro e cota de piață a lotului belgienilor.

ADVERSARI DE BĂTUT

Rămânând la acest tur, FCSB primește vizita lui Karagandy, echipă care vine de departe, din Kazahstan, care nu e în formă, doar 3 victorii în ultimele 10 meciuri și care e mai mult speriată de spectrul retrogradării în campionatul ei (acum e pe locul 11 din 14 echipe!). Cu siguranță, un parcurs european este lucrul de care în acest moment echipa kazahă are cea mai mică nevoie. Un meci de jucat pe goluri și pe bucuria victoriei românilor!

Sepsi debutează în cupele europene în deplasare în Slovacia pe terenul Trnavei. O echipă care joacă deschis și care e un adversar teoretic inferior ca valoare de piață, dar practic mai experimentat în Europa (unde ocupă locul 154, în clasamentul coeficienților echipelor de club. Oferta de SuperPariuri e activă, la cote cuprinse între 2.90-18.00.

SUPERMECIUL CU HONDURAS

Am lăsat la urmă marele meci de la Kashima unde întâlnim semifinalista de acum 4 ani a celor mai așteptate Jocuri Sportive. E drept, Honduras e acum altă echipă. Ciclul sportiv actual se pare că nu are o generație cu valoarea celei din urmă cu 4 ani, de la Rio. Dar nici noi nu am deplasat acolo cel mai bun lot. Totuși, pariorii vor trăi alături de băieții noștri un meci care ne poate apropia de Sferturi! Victoria e esențială în lupta pentru calificarea din grupa în care le mai avem drept adversare pe Coreea de Sud și Noua Zeelandă. Echipa noastră are cota 3.50 că trece de grupă și cota 25.00 că va câștiga medalia de aur!

Vezi toate specialele pe turneul istoric din Japonia!

SĂPTĂMÂNA DE LUCRU SE ÎNCHEIE ÎN ZWEITE BUNDESLIGA

Cu un meci între Schalke și Hamburg, vineri seară. Duel pe care la prima privire ai băga mâna în foc că este în Bundesliga. Ei bine, ambele echipe luptă să revină în elită și au onoarea (în mod cert nedorită de ele și fani) de a deschide sezonul din eșalonul secund al fotbalului german, unul care cu siguranță e nevoit să demonstreze că e din nou performant, după o perioadă de recul a Mannschaftului și a forțelor Bayern Munchen și Borrusia Dortmund.

Fă-ți responsabil jocul în fiecare zi și bucură-te cât mai des de sentimentul că ești un parior Super!

#împreunăsuntemsuper #superpariuri #superbilete #superpromoții #superbonusuri