News

Șapte ani de la moartea lui Vadim Tudor. Fiica ”tribunului”: ”Vorbele nebunului s-au adeverit”

Sâmbătă a avut loc parastasul de 7 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fost lider al Partidului România Mare.
10.09.2022 | 22:51
Sapte ani de la moartea lui Vadim Tudor Fiica tribunului Vorbele nebunului sau adeverit
Corneliu Vadim Tudor, fostul lider al Partidului România Mare, s-a stins din viață în urmă cu șapte ani / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Doar familia și câțiva prieteni apropiați au participat, sâmbătă, la parastasul de 7 ani de la moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor, lider al Partidului România Mare și una dintre cele mai influente voci ale mișcării naționaliste din politica recentă.

Familia lui Vadim Tudor încă nu și-a revenit complet după moartea politicianului

Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, a dezvăluit că familia nu și-a revenit complet nici acum, deși a trecut mult timp de la decesul politicianului.

ADVERTISEMENT

”Pentru noi parcă ar fi fost ieri. După ce a trecut şocul acela iniţial, din contră, am trăit mai intens tot ce s-a întâmplat. Pe măsură ce anii trec şi lucrurile se aşează, ne aducem aminte şi trăim acele momente la mare intensitate”, a declarat Lidia Vadim Tudor pentru Antena 3.

Lidia, fiica tribunului: ”Nebunul Vadim i-a avertizat pe români că vor traversa această perioadă”

Tânăra care a ales să ducă mai departe munca începută de tatăl ei spune că, deși era considerat ”nebun”, profețiile politice ale lui Vadim Tudor s-au adeverit într-o mare măsură în realitatea zilei de astăzi.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să creadă nimeni că o spun cu reproș, dar observ că acum sunt foarte mulți cei care îi dau dreptate tatălui meu, dar cu siguranță dacă el ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun.

Sunt convinsă de asta și uite că vorbele nebunului Vadim s-au adeverit și i-a avertizat pe români de atâtea ori că vom traversa această perioadă și că toate aceste greutăți ne vor ajunge, încât am ajuns acum în 2022 fără el, singuri la mâna lor, cum ar veni, fără nimeni să ne ajute, fără nimeni să ne mai avertizeze, fără nimeni să ne ia apărarea și cu siguranță ar fi tunat și ar fi fulgerat în continuare”, a mai dezvăluit Lidia Vadim Tudor.

ADVERTISEMENT

”Noii naționaliști nu se ridică la talia tatălui meu

Fiica liderului PRM crede că noua generație de naționaliști nu se ridică la valoarea tatălui ei și că politicienii din ziua de azi nu se pot compara cu Vadim Tudor din perspectiva discursului și a argumentelor pe care le aduc în spațiul public.

”Nu cred că cineva din noii naționaliști, din noii patrioți de serviciu se ridică la talia tatălui meu. Sub nicio formă. Nu cred asta. Și asta putem vedea cu toții cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

Adică trebuie numai să urmărim un discurs al unui politician contemporan cu noi și un discurs al tatălui meu. Și vom vedea diferența”, a mai arătat fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Ea a mai arătat că cea mai importantă moștenire pe care tatăl ei a lăsat-o românilor este opera culturală și cărțile pe care acesta le-a scris. De asemenea, Lidia Vadim Tudor s-a declarat fericită că a putut duce mai departe revista România Mare, o publicație fondată de politician, care apare și astăzi pe piață.

ADVERTISEMENT