News

Șapte copii și doi adulți au murit într-un accident produs în debutul anului în California

03.01.2021 | 13:10
Sapte copii si doi adulti au murit intrun accident produs in debutul anului in California
ADVERTISEMENT

Anul 2021 a debutat cu o dramă pe șoselele din statul California. Nouă oameni, dintre care șapte copii și doi adulți au murit într-un accident produs în comitatul Fresno.

Tragedia a avut loc pe o autostradă din statul vestic al SUA, acolo unde un vehicul Dodge, condus de un bărbat de 28 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un vehicul Ford în care se aflau ca pasageri cei șapte copii.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de violent astfel încât toți cei nouă oameni implicați în accident au murit pe loc. Niciuna dintre victime nu a fost identificată public.

Dramă pe o șosea din California: șapte copii și doi adulți, morți într-un grav accident

Poliția din California a intrat în alertă în prima seară a anului 2021. Agenții au fost trimişi la un accident raportat pe autostrada 33, în jurul orei 20:00, acolo unde au găsit un vehicul Ford – care transporta toţi copiii  ”complet cuprins de flăcări”, a declarat ofiţerul Rory Marks, un purtător de cuvânt al Poliției, conform Los Angeles Times.

ADVERTISEMENT

Autoritățile prezente la locul tragediei a anunțat că toate victimele au fost declarate decedate la faţa locului. Niciuna nu a fost identificată public.

Din primele date ale anchetei, bazate pe o investigaţie preliminară şi o reconstrucţie bazate pe dovezi fizice la faţa locului, a reieșit că un vehicul Dodge din 2013 condus de un tânăr de 28 de ani dinspre Avenal s-a ciocnit de Fordul din 2007 condus de o femeie.

ADVERTISEMENT

Când focul a fost stins, s-a descoperit că în Ford erau 8 ocupanţi”. Maşina avea doar şase centuri de siguranţă, conform raportului de accident al Poliției.

Care a fost cauza accidentului

Polițiștii din California încă cercetează cauzele care ar fi putut conduce la acest eveniment tragic. Dacă drogurile sau alcoolul au jucat un rol în accident încă se investighează, a spus reprezentantul Poliției.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, raportul inițial a menționat că viteza celor două vehicule a fost nedeterminată și că vremea la acea vreme era ”senină și uscată”.

Cei șapte copii care au fost uciși sunt ”de diferite vârste”, mai spun oamenii legii. Identitățile lor, precum și cele ale celor doi șoferi, vor fi anunțat după notificările trimise familiilor.

Ofițerul Marks a mai spus că instituțiile statului solicită oricărei persoane care ar fi putut vedea accidentul să contacteze oamenii legii.

”Nu avem martori, în afară de oamenii care au venit la locul accidentului. Căutăm ajutor dacă cineva știe ceva”, a mai spus reprezentantul Poliției.

ADVERTISEMENT