Fotbal international

Șapte fotbaliști sud-americani, victime ale unei rețele de carne vie. Trei persoane arestate. Video

12.06.2020 | 18:59
Sapte fotbalisti sudamericani victime ale unei retele de carne vie Trei persoane arestate Video
ADVERTISEMENT

Șapte fotbaliști sud-americani au fost victimele unei rețele de carne vie din Spania, dar în cele din urmă au fost salvați de poliție.

Șapte fotbaliști sud-americani, victime ale unei rețele de carne vie

Conform site-ului abc.es, cei șapte fotbaliști sud-americani care au căzut victime rețelei de carne vie provin din mai multe țări și au fost ademeniți în Spania cu promisiunea că vor ajunge vedete în La Liga.

ADVERTISEMENT

Odată ajunși în Spania, traficanții i-au preluat de la aeroport, i-au dus în Prado del Rey, acolo unde le-au confiscat actele de identitate și i-au pus pe toți într-o singură cameră.

Cei șapte tineri, dintre care un minor, au fost sechestrați, apoi forțați să se prostitueze și să cerșească.

ADVERTISEMENT

Unul dintre bărbații arestați, a propus un grandios proiect fotbalistic

”Organizația infracțională și-a forțat victimele să își plătească drumul din America de Sud în Spania”, se arată în raportul poliției spaniole. Conform aceleiași surse, fotbaliștii nu primeau nici măcar mâncare suficientă.

Tinerii au fost duși cu forța să se prostitueze în diverse locuri din provincia Cadiz și controlați în permanență. Imediat după asta, erau deposedați de banii primiți de la clienți.

ADVERTISEMENT

Poliția spaniolă a anunțat că cei trei bărbați arestați, capi ai grupării criminale, obișnuiau să trimită ”recruți” în America de Sud. Aceștia ”vânau” tineri aflați în formă fizică bună, promițându-le succes și joburi în Spania.

Potrivit presei din Cadiz, unul dintre cei trei lideri ai rețelei, numit ”J”, era un om de afaceri local, care în trecut i-a propus primarului din Prado del Rey un grandios proiect fotbalistic, la finele lui 2019.

ADVERTISEMENT

O femeie care locuiește lângă casa în care cei șapte fotbaliști au fost sechestrați a povestit că a observat că tinerii erau adesea victime ale rasismului, dar nu și-a imaginat niciodată prin ce trec aceștia.

ADVERTISEMENT
Tags: