Life

Șapte funcții ale Whatsapp de care nu știai. Cum să folosești “modul ascuns” sau să trimiți imagini care dispar

Șapte funcții ale Whatsapp de care nu nu prea știe nimeni. Cum să folosești, de fapt, “modul ascuns” sau invizibil. Poți să trimiți imagini care dispar!
23.01.2023 | 12:45
Sapte functii ale Whatsapp de care nu stiai Cum sa folosesti modul ascuns sau sa trimiti imagini care dispar
Șapte funcții ale Whatsapp de care nu știai Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Care sunt cele șapte funcții ale Whatsapp de care nu știai. Poți să folosești modul ascuns și chiar să trimiți imagini care dispar!

Șapte funcții ale Whatsapp de care nu știai

Una dintre aceste funcții este modul ascuns sau invizibil prin care când am primit un mesaj putem să-l citim fără ca cine l-a trimis să știe. Practic, așa putem să nu mai dăm seen.

ADVERTISEMENT

Ca să facem asta, trebuie să ținem apăsat mesajul atunci când apare pe eclanul blocat.

Un mod simplu este să țineți apăsat mesajul atunci când acesta apare în ecranul blocat al iPhone-ului. Citiți mesajul fără a mai intra în aplicație.

O altă funcție a Whatsapp este că toate conversațiile pot fi trimise la o adresă de e-mail, pentru a fi salvate în totalitate. Avem această posibilitate din meniul de „Opțiuni” și pot fi trimise 40.000 de mesaje.

ADVERTISEMENT

Mai există și opțiunea de a trimite locația ta prietenilor și ai la dispoziție trei variante: de 15 minute, de o oră sau de opt ore.

Pentru a face acest lucru trebuie să găsești opțiunea de „distribuie locația ta în timp real”.

ADVERTISEMENT

Ce mai poți face pe Whatsapp este să trimiți clipuri video sau imagini care pot fi văzute o singură dată iar apoi dispar. Cum faceți acest lucru? Depinde de sistemul de operare:

iOS: deschideți un chat, apăsați pictograma +, selectați fotografia sau videoclipul, atingeți „1” din stânga săgeții albastre de trimitere, apoi trimiteți.

ADVERTISEMENT

Android: deschideți chatul, atingeți pictograma agrafă, selectați o fotografie sau un videoclip, atingeți „1” de lângă săgeata albastră de trimitere și trimiteți.

Cum să înregistrezi mesaje vocale fără să folosești mâinile

Tot pe Whatsapp mai pot fi înregistrate mesajele vocale fără a fi folosite mâinile. Tot ce trebuie să facem în acest sens este să țineți apăsat simbolul microfonului și apoi glisați în sus. În acest fel, putem vorbi în continuare iar funcția de înregistrare este blocată.

Ce mai pot face utilizatorii de Whatsapp este fixarea prietenilor cheie și a conversațiilor de grup. Cum se face?

iOS: glisați de la stânga la dreapta, apăsați pe „pin chat”

Android: țineți apăsat lung chat-ul, apăsați butonul din partea de sus a ecranului.

Whatsapp mai poate fi deschis și cu Face ID sau cu Touch ID, dar funcția este disponibilă doar pe unele telefoane.

ADVERTISEMENT