News

”Şaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte”! Nimeni nu știe ce s-a întâmplat!

Un anunț cumplit a fost făcut de poliția din Africa de Sud după ce șaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte, investigațiile fiind complicate de misterul celor întâmplate.
26.06.2022 | 16:34
Saptesprezece tineri au fost gasiti morti intrun bar de noapte Nimeni nu stie ce sa intamplat
În Arica de SUd, moartea suspectă a cel puțin 17 tineri este subiect de investigații atente ale Poliției / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cadavrele a șaptesprezece tineri au fost descoperite într-un club de noapte din orașul East London din Africa de Sub de poliție, decesul acestora fiind subiect de investigații complexe având în vedere că niciun cadavru nu prezenta răni vizibile.

Anunț cumplit făcut de Poliție: ”Şaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte”!

Conform poliției locale, cele șaptesprezece cadavre au fost descoperite într-un club de noapte din zona centrală a orașului. “Şaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte din Scenery Park, în East London.

ADVERTISEMENT

Circumstanţele producerii deceselor nu se cunosc în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, generalul Thembinkosi Kinana, pentru canalul de televiziune eNCA, citat de Observator.

Mai mult decât atât, susține oficialul sudafrican, momentan nu ar fi fost găsită cauza decesului tinerilor care aveau vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, iar momentul descoperirii cadavrelor a fost cel în care poliția ar fi fost alertată de populația din zonă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, poliția din orașul din Africa de Sud exclude posibilitatea ca decesul celor șaptesprezece tineri să se fi produs din cauza unei busculade, cadavrele neavând niciun fel de răni vizibile, așa cum s-ar fi întâmplat în cazul în care s-ar fi întâmplat așa ceva.

”Trupurile se află întinse pe mese, pe scaune și pe podea”

Cadavrele celor șaptesprezece tineri descoperite în clubul de noapte din East London, un oraș de un milion de locuitori, au fost descoperite în poziții diferite, dar nimic nu indică ce s-a întâmplat în barul cu pricina.

ADVERTISEMENT

Potrivit ziarului sudafrican DispatchLive, citat de Observator, “trupurile se află întinse pe mese, pe scaune şi pe podea”, fără “semne vizibile de răni”, lucru confirmat și de alți martori. “Este greu de crezut că ar fi vorba despre o busculadă, pentru că niciuna dintre victime nu prezintă răni deschise vizibile”, susține și un oficial, conform sursei citate.

Moartea celor șaptesprezece tineri a devenit subiectul mai multor teorii cu privire la cauza decesului. Astfel, se vorbește de o posibilă intoxicație cu gaz, iar unele persoane avansează și ideea unei otrăviri colective.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, potrivit oficialilor, fiecare cadavru va fi supus unei necropsii, iar apoi trupurile neînsuflețite ale femeilor și bărbaților descoperiți decedați vor fi predate rudelor pentru a fi înmormântate.

Mai mult, conform Reuters, dar neconfirmat oficial până la ora publicării acestui articol, numărul de decese a crescut la 22, după ce autoritățile ar mai fi descoperit încă cinci cadavre în clubul de noapte din East London.

ADVERTISEMENT
Tags: