Ce i-au promis lui Edi Iordănescu şefii, după plecarea lui Săpunaru!

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
01/07/2017, 16:26
Ce i-au promis lui Edi Iordănescu şefii, după plecarea lui Săpunaru!

Astra Giurgiu s-a dezintegrat în această vară, iar 15 jucători au părăsit echipa la finalul stagiunii recent încheiate. Ultimul dintre ei este Cristi Săpunaru, care va efectua luni vizita medicală şi va semna cu Kayserispor, din Turcia, echipă antrenată de către Marius Şumudică. 

Eduard Iordănescu a revenit în România într-un moment destul de dificil. Echipa pe care a preluat-o este într-un schimb de trupe, iar după ce au plecat mai mulţi jucători, Ioan Niculae l-a vândut şi pe Cristi Săpunaru (vezi detalii aici), jucător pentru care Edi a insistat serios să rămână la Giurgiu. Patronul Astrei l-a convins pe Iordănescu Jr. să-l lase pe Săpunaru să plece, dar i-a promis în schimb că îi va aduce jucători.

Astfel, Ioan Niculae i-a transmis noului său antrenor că în schimbul celor 500.000 de euro primiţi de la Kayserispor îi va aduce şase jucători, iar fiului fostului selecţioner al României a acceptat “târgul”.

Jucătorii de care Astra s-a despăţit în această vară:

1. Cristian Oros
2. Ricardo Alves
3. Geraldo Alves
4. Junior Morais
5. Mansaly Boubacar
6. Filipe Teixeira
7. Romario Kortzorg
8. Damien Boudjemaa
9. Daniel Florea
10. Daniel Niculae
11. Fabricio Dornellas
12. Florin Lovin
13. Constantin Budescu
14. Silviu Lung Jr
15. Cristi Săpunaru

Marius Şumudică a luat astfel al doilea jucător de la Astra Giurgiu, după ce l-a transferat şi pe portarul Silviu Lung Jr. Pe lângă cei doi, l-a mai achiziţionat şi pe Fernando Boldrin de la Steaua, jucător pe care l-a avut sub comandă şi la Chiajna şi Astra.

Închide ×