Carousel hot news

EXCLUSIV. Săpunaru, aproape de coşmarul Stelei! “S-au înţeles!”

Cristian Săpunaru a revenit în Liga 1 în 2015, cu speranţa că va ajuta Rapid să se salveze de la retrogradare. ...
03.06.2016 | 00:01
EXCLUSIV. Săpunaru, aproape de coşmarul Stelei! “S-au înţeles!”

Cristian Săpunaru a revenit în Liga 1 în 2015, cu speranţa că va ajuta Rapid să se salveze de la retrogradare.

Fundaşul a avut evoluţii foarte bune în tricoul alb-vişiniu, însă, chiar şi aşa, gruparea de lîngă Podul Grant a luat drumul ligii secunde. Apoi, “Săpun” a ales să semneze cu Pandurii, unde, din nou, a avut prestaţii excelente.

Care l-au propulsat în lotul pe care Anghel Iordănescu îl va deplasa pentru turneul final din Franţa. Unde, mai mult ca sigur, va fi titular în banda dreaptă a apărării. În prezent, Săpunaru este liber de contract după ce contractul cu Pandurii i-a expirat. Are oferte atît din Liga 1, dar şi din străinătate.

Acord cu Middlesbrough

Astra insistă pentru semnătura sa, însă fundaşul visează să prindă un angajament în străinătate. De unde are foarte multe oferte. FANATIK.RO a aflat că Săpunaru este foarte aproape să semneze cu Middlesbrough, grupare care tocmai a promovat în Premier League.

“Cristi a discutat cu oficialii clubului englez şi urmează să dea un răspuns final după ce se termină Campionatul European. În principiu, părţile au ajuns la un acord. Nu s-au semnat, deocamdată, actele deoarece Cristi trage nădejde că va face un turneu final bun şi va prinde un contract la o echipă cu mai multe pretenţii ca Middlesbrough. Dacă acest lucru nu se va întîmpla, Cristi va semna cu englezii. Au discutat, au ajuns la un acord, mai lipseştze doar semnătura fotbalistului”, au punctat sursele FANATIK.RO.

Amintiri frumoase pentru Săpunaru

Rapidist pus rînge, Săpunaru are amintiri frumoase cu Middlesbrough. În urmă cu zece ani, gruparea engleză a eliminat pe Steaua în semifinalele Cupei UEFA, după ce, la un moment dat, roş-albaştrii conduceau cu 3-0 la general. După ce a învins cu 1-0, în turul de la Bucureşti, prin golul marcat de Dică, Steaua a început excelent partida de pe Riverside Stadium.

După reuşitele lui Dică şi Goian, a început, însă, declinul pentru roş-albaştrii. Maccarone, Viduka, Riggott, şi, din nou, Maccarone, chiar în minutul 89, au marcat golurile care au adus victoria lui Boro, cu 4-2, în retur, şi calificarea în finala Cupei UEFA. Eliminarea trupei lui Olăroiu a creat un val incredibil de bucurie pentru toţi anti-steliştii, care au ieşit în stradă şi au sărbători calificarea lui Middlesbrough.

1.000.000 de euro este cota lui Săpunaru pe site-ul transfermarkt.de

24 de partide a jucat Săpunaru pentru Pandurii în sezonul 2015-2016. A marcat 6 goluri

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri