Fotbal intern

RAPID. Săpunaru dă de pămînt cu Valerii Moraru: “Un PENIBIL!”

Unul dintre cei mai iubiţi rapidişti, Cristian Săpunaru, a sărit la gîtul patronului din Giuleşti. Acesta a avut cuvinte extrem de dure la adresa lui Valerii Moraru şi îl apără pe fostul...
17.07.2015 | 00:08
RAPID Sapunaru da de pamint cu Valerii Moraru Un PENIBIL

Unul dintre cei mai iubiţi rapidişti, Cristian Săpunaru, a sărit la gîtul patronului din Giuleşti. Acesta a avut cuvinte extrem de dure la adresa lui Valerii Moraru şi îl apără pe fostul său coleg, Virgil Drăghia.

“Am trăit să o aud şi pe asta… Virgil Drăghia nu mai este dorit la Rapid din cauza faptului că este prieten cu mine sau mai bine zis că în cele 4 luni în care am activat la Rapid am fost considerat “impresarul” lui….

Stimate domn Moraru şi stimată doamnă Moraru , aţi devenit penibili… Încercaţi să îndepărtaţi tot ce înseamnă Rapidist din echipă şi mai nou văd că îndepărtaţi şi cam tot ce înseamnă român … Vedeţi că acest Drăghia a stat un an la Rapid fără un leu primit (la fel cum au fost şi cei din perioada Vio Moldovan), are de primit şi acum banii pentru care şi-a rupt oasele în liga a 2-a şi cu bune şi cu rele a pus umărul la promovare (singurul rămas neplătit din toţi cei care au activat la Rapid în acea perioadă … Nu mă refer la staff, că şi acolo sînteti repetent)….

Aţi ieşit în faţa fanilor şi aţi spus că aţi investit la Rapid 2 mil euro … Păi ce aţi făcut domnu’ Moraru , aţi mai plătit salarii pe la alte echipe??  Că la Rapid nu prea aveaţi cum să băgaţi atîţia bani… În afară de cîţiva străini care au cîştigat sume frumoase de la o echipă aflată în insolvenţă, românii au fost cei mai prost plătiţi şi aici nu mă refer numai la sumă, cît şi la data la care erau plătiţi faţă de străini… Nu eraţi în stare să plătiţi salarii de 1.000 lei către angajaţii clubului …Şi aici mă opresc pentru astăzi …Şi ăsta nu este un pamflet şi nu trebuie tratat ca atare!”, a scris Cristi Săpunaru pe un site de socializare.