Săpunaru îl pune la zid pe Moraru: “Nu a băgat nici un ban!” Ce le reproşează suporterilor

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
22/07/2016, 22:12
Săpunaru îl pune la zid pe Moraru: “Nu a băgat nici un ban!” Ce le reproşează suporterilor

Cristi Săpunaru, unul dintre simbolurile Rapidului, îl pune la zid pe Valerii Moraru, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns clubul din Giuleşti. Totodată, jucătorul Astrei s-a declarat dezamăgit inclusiv de atitudinea suporterilor.

“Nu ştiu cît ar mai trebui eu să discut despre Rapid, pentru că aţi văzut şi dumneavoastră, pe la televizor apare zi de zi domnul Moraru cu promisiuni şi cu tot felul de vorbe pe care le scoate de nu ştiu unde. Că a băgat nu ştiu cîţi bani, că a făcut nu ştiu ce pe la Rapid. Nu ştiu unde a băgat banii ăştia, că la Rapid nu au ajuns”, spune juctorul.

Dacă se va întîmpla ceea ce toată lumea crede că se va întîmpla cu Rapid, atunci vinovaţii să plătească pentru tot ceea ce i-au făcut acestui club.

Nu ştiu, s-ar putea să mă duc la protestul fanilor. Durerea mea cea mai mare e că, în momentul în care era George Copos patron şi Rapidul se clasa pe locul 5-6, erau mii de suporteri la Crowne Plaza şi aveam şedinţe cu ei. Acum Rapidul se zbate unde se zbate şi suporterii sunt divizaţi. Aia este durerea cea mai mare”, a spus Săpunaru.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×