Săpunaru nu a uitat de Rapid: “Vreau să vin preşedinte”. Condiţia

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
09/11/2017, 08:17
Săpunaru nu a uitat de Rapid: “Vreau să vin preşedinte”. Condiţia

Rapid nu se uită, iar Cristi Săpunaru a anunţat că are de gând să vină ca preşedinte la clubul din Giuelşti, dar pentru asta trebuie să revină şi George Copos: “De la 8 ani aveam Rapidul în sânge, mergeam în galerie. Am fost pasionat de mic de Rapid, am fost, sunt şi voi rămâne toată viaţa. Când ajungi pe Giuleşti şi vezi acea atmosferă, nu-ţi mai trebuie nimic. Galeria Rapidului este una dintre cele mai frumoase galerii din lume. Cred cu tărie că domnul Copos a fost rapidist şi va rămâne în continuare. Dacă domnul Copos se întoarce patron la Rapid, vin eu preşedinte”, a declarat Săpunaru, la TV Telekom Sport. 

Fundaşul lui Kayserispor a vorbit şi despre jucătorii săi din copilărie: “Daniel Pancu a fost idolul meu, la fel şi Dănuţ Lupu. Din străinătate, «Il Fenomeno» Ronaldo. A fost, în opinia mea, unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, dacă nu cel mai bun”, a spus Săpunaru pentru aceeaşi sursă.

Săpunaru, revenit la naţională după cinci luni

Jucătorul lui Marius Şumudică de la Kayserispor nu mai fusese selecţionat la echipa naţională din luna iunie a acestui an, ultimul meci jucat de Săpuanaru sub “tricolor” fiind amicalul cu Chile, disputat la Cluj, încheiat cu victoria românilor, cu scorul de 3-2. Acum Cosmin Contra l-a chemat pe “Săpun” pentru meciurile cu Turcia, de a Cluj, şi Olanda, de la Bucureşti.

Partida România – Turcia se va disputa astăzi, la Cluj, de la ora 20:15 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×