Fotbal intern

OFICIAL! Săpunaru a fost prezentat la Kayserispor! Cât va încasa Astra

Update: Cristian Săpunaru a fost prezentat la noua sa echipă, Kayserispor. Fundaşul central în vârstă de 33 de ani a fost dorit de Marius Şumudică, antrenorul cu care a colaborat la Astra....
04.07.2017 | 00:03
OFICIAL Sapunaru a fost prezentat la Kayserispor Cat va incasa Astra

Update: Cristian Săpunaru a fost prezentat la noua sa echipă, Kayserispor. Fundaşul central în vârstă de 33 de ani a fost dorit de Marius Şumudică, antrenorul cu care a colaborat la Astra.

Formaţia din Giurgiu urmează a primi 500.000 de euro în schimbul internaţionalului român, care devine al treilea fotbalist din Liga 1 pe care îl achiziţionează Şumudică, după Boldrin şi Lung jr.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Cristi Săpunaru a plecat în Turcia, acolo unde va face vizita medicală la Kayserispor. Fundaşul a fost transferat de Marius Şumudică, iar Astra Giurgiu a primit 500.000 de euro în schimbul său, aşa cum FANATIK.RO  a anunţat de vineri ( vezi detalii aici).

“Merg să fac vizita medicală, pe urmă vedem. E o nouă provocare pentru mine, sper să fiu 100% şi să dau totul pe teren. Cei de la Astra m-au înţeles. Nici n-am plecat pe gratis, le mulţumesc şi celor de la Astra, şi colegilor, şi antrenorilor pe care i-am avut. Îmi pare rău că plec pentru că era un grup frumos. Cred că şi anul ăsta se face o echipă bună. Trebuie aduşi jucători noi, vedeţi că toate echipele s-au întărit.

Mai ales Steaua, au luat foarte mulţi jucători de la noi, de la Astra, şi-au făcut echipa destul de bună anul ăsta. Sper să mă integrez bine, vreau să termin cariera cu fruntea sus. Steaua e singura echipă care poate să plăteasca salarii mari. Îmi doresc să ajunga Rapid în Liga 1, nu mă intereseaza de Steaua. N-o sa spun că Şumi, că vreau ca Steaua să ia campionatul. Nu vreau niciodată!”, a spus Săpunaru.