Fotbal international

Sara Carbonero, imagini emoționante pe coperta unei reviste. Jurnalista suferă de cancer ovarian

30.06.2020 | 18:05
Sara Carbonero imagini emotionante pe coperta unei reviste Jurnalista sufera de cancer ovarian
ADVERTISEMENT

Jurnalista Sara Carbonero, soția fostului internațional spaniol Iker Casillas, a apărut pe coperta unei reviste în imagini emoționante, în ciuda bolii de care suferă.

În mai 2019, Sara Carbonero a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Ea a aflat că este bolnavă la scurt timp după ce revenise în televiziune, după doi ani de absenţă.

ADVERTISEMENT

Mare portar spaniol Iker Casillas şi Carbonero s-au căsătorit în 2016, după o relaţie de şase ani. Ei au împreună doi copii, Martin şi Lucas, de şase, respectiv trei ani.

Imagini incredibile cu Sara Carbonero într-o revistă

Veştile bune au venit pe finalul anului 2019. În noiembrie, jurnalista a încheiat cu succes chimioterapia, tratament pe care l-a urmat ca măsură de prevenţie după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian.

ADVERTISEMENT

După ce a acceptat faptul că este nevoită să se lupte cu o boală crâncenă, frumoasă jurnalistă a făcut pasul cel mare și a fost de acord să pozeze pentru coperta ediției spaniole a celebrei reviste Elle. Ea a ales să se lase fotografiată cu părul ei natural și a arătat fanilor un look nou.

Imaginile apărute în revistă au fost salutate de fanii Sarei Carbonero, nu mai puțin de 2,7 milioane de urmăritori lăsându-i mesaje pe contul de Instagram. Tot mai multe persoane au început să urmărească contul jurnalistei și să aprecieze fotografiile pe care aceasta le postează.

ADVERTISEMENT
Sara Carbonero imagini revistă
Sara Carbonero în revista Elle Spania

În interviul acordat pentru revista Elle Spania, Sara Carbonero a dezvăluit că în ultima perioadă a învățat că ”nu poți controla totul și că trebuie să trăiești în prezent”. Ea a povestit că se simte privileagiată în fiecare dimineață când se trezește.

”Meditez și practic exerciții de respirație zilnic. Le recomand, mie mi-au schimbat viața. E bine să avem acel puțin timp cu noi, să ne întrebăm ce vrem în viață, să învățăm să ne ascultăm”, a explicat soția lui Casillas.

ADVERTISEMENT

”Ești spectaculoasă acum, că ai luat puțin în greutate”

În interviul emoționat pentru Elle Spania, Sara Carbonero a dezvăluit că marea ei bucurie este libertatea. ”Să simt nisipul sub picioarele mele, sunetul valurilor, să văd un apus pe terasă cu prietenii mei”, a zis ea.

În urmă cu doar o zi, frumoasa soție a lui Iker Casillas a urcat în cont mai multe fotografii făcute într-un parc din Porto și până în acest moment a primit peste 156.000 de aprecieri și aproximativ 1.800 de comentarii.

Frumesețea naturală a Sarei i-a lăsat ”mască” pe fanii de pe rețelele de socializare care au remarcat schimbarea în bine a jurnalistei și faptul că a trecut peste partea mai dificilă a bolii.

”Câte kilograme ai? Arăți mai bine acum”, i-a scris un fan. ”Ești spectaculoasă acum, că ai luat puțin în greutate”, a scris un alt comentator. ”Fața ta e tot mai rotundă” și ”Te-ai îngrășat puțin, deci ești pe drumul cel bun”, au fost câteva dintre reacțiile de pe Instagram.

Sara Carbonero ocupă locul 8 într-un top al celor mai bine plătite neveste de sportivi pe rețelele de socializare. Pentru o postare pe Instagram, ea primește aproximativ 5.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT