Life

Sara Carbonero, înșelată de Iker Casillas? Înregistrări compromițătoare strecurate în media spaniolă

16.03.2021 | 16:08
Sara Carbonero inselata de Iker Casillas Inregistrari compromitatoare strecurate in media spaniola
ADVERTISEMENT

Sara Carbonero ar fi fost înșelată de Iker Casillas în cele mai dificile momente din viața vedetei, iar o parte din domnișoarele cu care fotbalistul spaniol s-ar fi ”întreținut” sunt dispuse să iasă public și să vorbească, anunță televiziunea Telecinco.

Divorțul dintre Sara și Iker a căzut ca un trăznet în showbiz-ul din Peninsula Iberică, despărțirea lor făcând înconjurul lumii în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

Separarea, confirmată de cei doi, s-a produs de curând. Cu toate că nu mai sunt împreună, Sara continuă să poarte inelul de la Iker Casillas, cel pe care i l-a pus pe deget atunci când s-au căsătorit.

Sara Carbonero și Iker Casillas, o ruptură cu cântec

Jurnalista a fost surprinsă de fotoreporteri la scurt timp după ce s-a despărțit de Iker, la ieșirea din radioul unde lucrează, cu inelul pe deget.

ADVERTISEMENT

De altfel, Sara a postat și pe o rețea de socializare o imagine în care a vrut parcă să arate că încă păstrează inelul de căsătorie, mulți crezând că există semne că s-ar putea împăca. Doar că această împăcare e umbrită acum de suspiciunea că Iker ar fi înșelat-o pe brunetă, în urma unor înregistrări compromițătoare apărute în media.

sara carbonero
Sara Carbonero poartă în continuare inelul de căsătorie de la Iker Casillas. Foto: telecinco.es

Înregistrările care circulă prin media spaniolă i-ar putea distruge imaginea fotbalistului?

Respectivele înregistrări nu au fost încă publicate, dar au putut fi ascultate de mai mulți jurnaliști de renume, care au vorbit despre ele în emisiunile în care lucrează.

ADVERTISEMENT

Kiko Matamoros, colaborator în emisiunile „Salvame” și „Viva la vida” de la postul de televiziune Telecinco a spus că în acele înregistrări audio, Iker își recunoaște greșelile care au dus la despărțire și oferă detalii intime despre perechea sa care nu pot fi publicate.

O altă jurnalistă, Terelu Campos, a confirmat informația dată de Kiko, după ce a fost pusă la îndoială. Prezentatoarea tv a spus că orice persoană care ar fi în locul Sarei, la ascultarea acelor înregistrări, în care se folosesc „fraze extrem de puternice” nu ar fi tocmai încântat.

ADVERTISEMENT