Fotbal international

Sara Carbonero, mesaj după ce Casillas a suferit un infarct! “Viața are modalități ciudate de a ne reaminti că trebuie să trăim fiecare secundă din plin!”

02.05.2019 | 09:31
Sara Carbonero, mesaj după ce Casillas a suferit un infarct!
Iker Casillas este căsătorit cu Sara Carbonero

Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas a postat un mesaj pe o rețea de socializare după ce portarul lui FC Porto a suferit un infarct chiar în timpul unei ședințe de pregătire. Astfel, Carbonero i-a asigurat pe fani că totul a fost o mare sperietură și a ținut să le mulțumească tuturor celor care și-au manifestat intenția de a ajuta sau au fost alături de ei într-un moment dificil.

Sara Carbonero, mesaj după ce Casillas a suferit un infarct!

“Din fericire, totul a fost doar o sperietura. Multumesc tuturor pentru toate gandurile bune. Asa cum mi-a spus o buna prietena azi, viata are modalitati ciudate de a ne reaminti ca viata trebuie traita in fiecare secunda”, a fost mesajul Sarei Carbonero, la puține momente după ce situația lui Iker Casillas a fost stabilizată.

Fostul goalkeeper al galacticilor, Iker Casillas a suferit un atac de cord la antrenamentele echipei pentru care evoluează acum, FC Porto. Portarul spaniol s-a simţit rău la şedinţa de pregătire, iar medicii au intervenit imediat şi acesta a fost transportat de urgenţă la spital, unde a și fost operat. Doctorii i-au montat un cateter pentru a facilita circulaţia bună a sângelui.

Sara Carbonero, mesaj după ce Casillas a suferit un infarct! Sara și Casillas
Sara Carbonero alături de Iker Casillas, portarul lui FC Porto

Casillas, poveste de dragoste cu Sara Carbonero

Iker Casillas şi Sara Carbonero au o relaţie din 2009, dar s-au căsătorit abia în 2016. Cuplul are doi copii, ambii băieţi, Martin şi Lucas. După ce portarul spaniol s-a transferat de la Real Madrid la FC Porto, cunoscuta jurnalistă s-a mutat în Portugalia, dar continuă să lucreze pentru postul TV Deportes Cuatro. De altfel, aceasta se întorcea de la o serie de interviuri în momentul în care soțul ei ajungea la spital.

Iker Casillas a evoluat nu mai puțin de 16 sezoane pentru Real Madrid, portarul fiind un produs al centrului de copii şi juniori a echipei blanco. De 3 ori a câștigat Liga Campionilor, Casillas alături de galactici.

  • 2015 este anul în care Iker Casillas s-a transferat la FC Porto
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri