Life

Sara Carbonero, operată de urgență la un spital din Madrid. Fosta lui Iker Casillas nu mai scapă de boala nemiloasă!

Sara Carbonero a fost operată de urgență, de curând, la un spital de renume din capitala Spaniei, Madrid. Cum se simte vedeta?
30.11.2022 | 12:30
Sara Carbonero operata de urgenta la un spital din Madrid Fosta lui Iker Casillas nu mai scapa de boala nemiloasa
Sara Carbonero, operată în Madrid
ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a fotbalistului Iker Casillas, Sara Carbonero, a trecut prin clipe grele zilele trecute. Jurnalista spaniolă a fost operată de urgență în Spitalul Universitar Navarra din Madrid, în urma unui control de rutină.

Sara Carbonero, operată de urgență la un spital din Madrid. Fosta lui Iker Casillas se simte bine

Vedeta de televiziune care s-a făcut remarcată ca reporter de sport la trustul Mediaset a fost externată pe 28 noiembrie din spital, mulțumind tuturor pentru gândurile bune ce i-au fost transmise, dar și echipei de medici care a avut grijă de ea.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte bine. Mulțumesc tuturor celor care v-ați făcut griji pentru mine, pentru nenumăratele mesaje de afecțiune pe care le-am primit în aceste zile. Mă emoționează, dar în același timp îmi dau energia de a merge mai departe”, este mesajul transmis de Sara pe Instagram, acolo unde mai bine de 3,4 milioane de persoane o urmăresc.

Fosta soție a lui Iker Casillas nu i-a uitat nici pe doctorii care au făcut tot posibilul ca starea ei de sănătate să fie mai bună. „Mi-a rămas în minte un lucru pe care unul dintre medici mi l-a spus, iar asta va fi mantra mea de acum înainte: „Fiecare zi are dorința ei”. Sper ca toată lumea să îndeplinim dorințele, să le găsim în lucrurile mici, dar semnificative ale vieții”, a adăugat Sara.

ADVERTISEMENT

Vedeta, diagnosticată cu cancer ovarian în anul 2019

Mesajele de sprijin au venit nu doar din partea oamenilor de rând. O serie de personalități, prezentatoare și jurnaliste cunoscute în Spania, au vrut să îi transmită cele mai frumoase vorbe vedetei.

„Sara e un alt exemplu al acestei lupte blestemate (n.r.: cu cancerul), dându-ne lecții de viață în fiecare secundă”, a transmis prezentatoarea Ana Obregon, care la rândul ei a pierdut un copil, pe Alejandro Lecquio Garcia, în 2020, din cauza nemilosului cancer.

ADVERTISEMENT

Operația la care Sara a fost supusă are loc la trei ani după ce vedeta a fost diagnosticată cu cancer ovarian. În 2019, a fost nevoită să ajungă pentru prima oară pe mâinile chirurgilor. În aceeași perioadă în care trebuia să se opereze, fostul ei bărbat, portarul Iker Casillas, suferise un infarct.

sara carbonero
Sara Carbonero, externată după operație. Coperta revistei Lecturas, care a apărut azi, 30 noiembrie 2022

Cine este și cu ce se ocupă Nacho Taboada, noul iubit al Sarei Carbonero

La puține zile de la acea intervenție, din 2019, Sara începuse chimioterapia. Tratamentul s-a finalizat cu succes după 6 luni. În februarie 2021, Sara a ajuns din nou la spital, același în care a fost operată acum, după ce starea de sănătate i-a dat din nou bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

În viața vedetei de televiziune au existat numeroase schimbări în ultimii ani. Acestea nu s-au limitat doar la  separarea de Iker și problema cancerului. Una din cele mai frumoase s-a produs pe plan sentimental. Sara și-a regăsit liniștea după o tentativă eșuată în dragoste! A învățat să iubească din nou la brațul lui Nacho Taboada, cu care a fost surprinsă în vara acestui an de reporterii revistei Hola!.

sara carbonero
Nacho Taboada, noul iubit al Sarei. Foto: Instagram/ Revista Hola!

Sara și Nacho s-au cunoscut prin intermediul prezentatoarei Isabel Jiménez. Bărbatul s-a născut în Zaragoza, are 35 de ani. Culmea ironiei, este și el pasionat de fotbal, însă a lăsat deoparte visul de a fi teren pentru că muzica i-a făcut apoi cu ochiul.

În anul 2016, partenerul Sarei, de profesie cântăreț, așadar, a înființat Santa Ana Studios, un centru de producție audiovizuală. Tot atunci s-a născut și trupa Colectivo Panamera. În acest band, a făcut echipă cu alți doi prieteni. În timp, formația s-a destrămat, iar acum fiecare își vedere de cariera solo. Înainte de Nacho, Sara a încercat să formeze o relație serioasă cu un alt artist, Kiki Morente, dar legătura nu a rezistat.

 

ADVERTISEMENT