ADVERTISEMENT
Life

Sara Carbonero, reacție neașteptată după zvonurile de infidelitate ale lui Iker Casillas. Toți au văzut asta

Autor: Dan Suta | 13.04.2021 | 18:30
Sara Carbonero, reacție neașteptată după zvonurile de infidelitate ale lui Iker Casillas. Toți au văzut asta
Sara Carboneri și Iker Casillas au anunțat că divorțează pe 12 martie. Foto: 20minutos.es

Sara Carbonero a avut o reacție cu totul neașteptată după zvonurile de infidelitate ale lui Iker Casillas, în urma separării dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Jurnalista i-a dedicat un mesaj frumos fotbalistului sub formă de inimă la ultimele sale postări de pe Instagram, semn că vedeta nu pare să fie afectată de toate informațiile apărute despre Iker de când au anunțat că nu mai sunt împreună.

Presa spaniolă a scris în ultimele zile că noua parteneră a portarului ar fi Laura Dibildos, fata prezentatoarei de televiziune Laura Valenzuela.

ADVERTISEMENT

Sara Carbonero își arată afecțiunea față de Iker Casillas în mediul online, în ciuda controverselor apărute în ultima vreme

Informația nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi, iar Iker a evitat de fiecare dată să vorbească în fața reporterilor chiar și despre despărțirea de Sara.

În mediul online, însă, cei doi foști iubiți își arată afecțiunea unul față de celălalt în ciuda faptului că sunt separați. Cei doi preferă să aibă o relație cordială mai ales că au niște copii împreună, lucru care reiese foarte clar din mesajul în care s-a anunțat divorțul, publicat pe 12 martie.

ADVERTISEMENT

Sara nu pare impresionată de toate informațiile care apar despre fostul ei partener, iar la o poză pe care acesta a postat-o pe Instagram în care le urează „Noapte bună” urmăritorilor, Carbonero a vrut să demonstreze tuturor că există în continuare sentimente pozitive față de el.

Gestul Sarei a stârnit noi controverse, unii susținând că s-ar putea ca aceștia să treacă doar printr-o criză sentimentală și să se împace la un moment dat.

ADVERTISEMENT
sara carbonero
Sara Carbonero, dovadă de iubire pentru Iker Casillas pe Instagram

Cei doi nu aveau relația perfectă pe care o afișau

De când despărțirea lor a devenit oficială, au apărut o serie de informații despre ce fel de relație aveau Iker și Sara, dincolo de zâmbetele largi pe care le-au afișat mereu în fața camerelor de luat vederi.

Iker s-a confesat unui cunoscut jurnalist de la postul de televiziune Telecinco pe vremea când era cu Sara, exprimându-și nemulțumirea față de mariajul său.

ADVERTISEMENT

„Mâine nu știu ce se va întâmpla: poate că în doi ani ne despărțim și o să îmi zici că eu nu ți-am zis că nu, dar asta s-ar putea să fie în doi ani, înțelegi? Sunt multe lucruri în spate, dincolo de imaginea de pe Instagram cum îmi place mie să zic”, i-a spus Iker jurnalistului Gustavo Gonzalez într-o înregistrare care a fost ținută la sertar multă vreme, înregistrare realizată înainte de despărțire.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!