Life

Sărăcia bate la ușă pentru trei zodii. Acești nativi pierd tot pe plan financiar în luna Mai

15.05.2020 | 21:04
Saracia bate la usa pentru trei zodii Acesti nativi pierd tot pe plan financiar in luna Mai
Sărăcia bate la ușă pentru trei zodii. Acești nativi pierd tot pe plan financiar în luna Mai
ADVERTISEMENT

În luna Mai, sărăcia bate la ușă pentru trei dintre zodii. Banii vor deveni un subiect sensibil și unii nativi vor pierde tot pe plan financiar. Fanatik vă prezintă sfatul astrelor pentru fiecare zodie în parte.

Trei zodii vor pierde tot pe plan financiar în luna Mai

Berbec

Nu vă este deloc comodă situația financiară cu care vă confruntați, dar nu aveți de ales și trebuie să vă descurcați cu cea aveți. Încercați să amânați anumite plăți, acolo unde este cazul sau cereți ajutorul familiei.

ADVERTISEMENT

Taur

Banii circulă, iar Taurii, deși știu foarte bine asta, fac eforturi pentru a strânge ceva economii. Dacă veți reuși să puneți ceva deoparte, vă veți putea descurca mai bine cu lucrurile importante care nu suportă amânare.

Gemeni

Împrumuturile pe care le-ați oferit unor apropiați v-au adus în situația în care nu vă permiteți să faceți excese, însă aveți inima împăcată că ați ajutat niște oameni dragi, ceea ce este mult mai important pentru voi.

ADVERTISEMENT

Rac

Ați avut cheltuieli mari luna trecută, iar acest lucru se vede în portofel, iar până la următorul salariu mai este. Totuși, nu disperați, astrele vă vor ajuta și vă veți putea descurca cu ce aveți. Nu disperați, totul se va rezolva.

Leu

Leii vor face excese luna asta, iar amprenta acestora se va vedea în banii care vor fi din ce în ce mai puțini. Ar fi bine să faceți ceva economii și să lăsați distracțiile o perioadă, sau găsiți variante mai ieftine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Planurile pe care tocmai le-ați pus în aplicare vă vor tulbura apele în ceea ce privește finanțele. Este bine totuși să nu abandonați inițiativele abia începute, în cazul în care nu vă este forțată mâna.

Balanță

Nu aveți mari activități profesionale în luna Mai, așa că ai putea să te îngrijești mai cu atenție de banii pe care îi cheltuiești. Nu este o perioadă bună pentru daruri și gesturi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Persoanele Scorpion trebuie să aibă grijă încotro își vor îndrepta banii. O investiție nouă, indiferent că vorbim de locuință sau de o mașină, nu este benefică în această perioadă. Nu faceți cheltuieli prea mari.

Săgetător

Săgetătorii se vor confrunta cu o situație financiară dificilă, deoarece cheltuielile vor fi mai mari decât încasările. Dar, nu disperați, asigurați-vă, întâi, că vă rezolvați problemele care ard și nu suportă amânare.

Capricorn

Cheltuielile haotice și investițiile sunt cele care vă vor aduce foarte aproape de colaps, dacă nu sunteți cumpătați. Acum, mai mult ca niciodată, este momentul să vă puneți stop singuri și să vă feriți de orice tentație.

Vărsător

Astrologi recomandă să evitați cheltuielile de ocazie și să păstrați banii doar pentru priorități și pentru cazurile care nu suportă amânare. Este indicat să faceți economii pentru următoarea perioadă.

Pești

Astrele vă sfătuiesc să vă înfrânați pornirile de a mai face cumpărături excesiv. Evitați să ieșiți sau să vizionați site-uri dacă nu reușiți să filtrați necesitățile pentru că se anunță o perioadă grea din punct de vedere financiar.

 

ADVERTISEMENT