Sport

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, accidentare îngrozitoare la un meci de baschet! ”Inima mea e frântă pentru ea”

03.12.2019 | 11:04
Sarah Dumitrescu fiica Anamariei Prodan accidentare ingrozitoare la un meci de baschet Inima mea e franta pentru ea
Fiica impresarului Anamaria Prodan, Sarah Dumitrescu, a suferit o accidentare îngrozitoare la un meci de baschet din NCAA
ADVERTISEMENT

Fiica impresarului Anamaria Prodan, Sarah Dumitrescu, a suferit o accidentare îngrozitoare la un meci de baschet din NCAA. Sportiva în vârstă de 19 ani a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și nu va mai pute ajuca în acest sezon.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, accidentare îngrozitoare la un meci de baschet

Drama lui Sarah Dumitrescu s-a produs în primul sfert al meciului dintre Ole Miss, echipa Universității Mississippi unde e legitimată fiica Anamariei Prodan, și cea a Universtității Sam Houston. Sportiva s-a prăbușit la pământ după ce s-a lovit genunchi în genunchi cu o adversară.

ADVERTISEMENT

”Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah”, a scris pe rețelele de socializare ‪Yolett McPhee-McCuin, antrenora baschetbalistei Sarah Dumitrescu la Ole Miss.

”Va reveni mai puternică”

”A muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a mai spus Yolett McPhee-McCuin.

ADVERTISEMENT

Sarah Dumitrescu a debutat la 1 noiembrie în baschetul de colegiu din America, NCAA. Acest nivel este ultimul înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Fiica Anamariei Prodan ar putea deveni a treia sportivă din România ajunsă la acest nivel, după Gabriela Mărginean și Florina Pășcălău.

Sarah este una dintre cele două fiice ale Anamariei Prodan din prima căsătorie, cu baschetbalistul Toni Dumitrescu. Sarah, născută în anul 2000, are o soră cu un an mai mare, Rebecca.

ADVERTISEMENT