Life

Sarah, fiica impresarei Anamaria Prodan, imagini de senzație în mediul online. Cum s-a fotografiat baschetbalista

18.05.2020 | 18:47
Sarah fiica impresarei Anamaria Prodan imagini de senzatie in mediul online Cum sa fotografiat baschetbalista
ADVERTISEMENT

Fiica celebrei impresare Anamaria Prodan din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu, a uimit pe toată lumea cu ultimele imagine publicate pe rețelele de socializare. Tânăra baschetbalistă s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite și nu de puține ori a renunțat la haine, în favoarea costumelor de baie.

Sarah Dumitrescu îi calcă pe urme celebrei sale mame, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este cunoscută pentru ținutele și aparițiile publice incendiare, iar fiica sa Sarah pare că îi calcă pe urme tot mai des. Tânăra baschetbalistă în vârstă de 20 de ani a făcut furori în mediul online cu ultimele imagini în care apare fără inhibiții.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a postat pe rețelele de socializare numeroase fotografii în care apare în costum de baie, lăsându-și la vedere formele apetisante lucrate intens la antrenamente. Sarah Dumitrescu a pozat provocator și chiar a făcut o schimbare de look care o prinde foarte bine, și-a închis nuanța părului.

View this post on Instagram

?

A post shared by Sarah Dumitrescu Reghecampf (@sarahh) on

Fiica impresarei Anamaria Prodan, dornică de antrenamente

În urmă cu câteva luni Sarah Dumitrescu a suferit un accident grav în timpul unui meci, intrând imediat în operație. Anamaria Prodan a avut inima cât un purice pentru că nu a putut fii aproape de fiica sa, însă tânăra baschetbalistă și-a revenit destul de repede.

ADVERTISEMENT

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. 

Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău! În secunda în care am văzut că nu se ridică şi țipă atât de tare a fost cumplit!

ADVERTISEMENT

Era 6.00 dimineața, dar oamenii au fost solidari cu Sarah, care a stat mai bine de trei ore pe masa de operație. Mai mult, și la externare, am avut parte de o uriaşă surpriză, fiind aşteptate de colegele lui Sarah de la echipa de baschet.

Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a povestit impresara despre momentul în care fiica sa s-a accidentat în timpul unui meci de baschet, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Oricât de mult și-ar fi dorit fiica sexy impresarei să revină din nou pe teren acest lucru nu a fost posibil din cauza pandemiei de coronavirus care a închis toate activitățile sportive.

Sarah este gata să reia antrenamentele alături de colegele sale din Statele Unite ale Americii, însă cel mai probabil va mai avea de așteptat o perioadă.

 

 

ADVERTISEMENT