Sarah Jessica Parker, scene fierbinţi în „Divorţ”

În cel de-al doilea sezon al serialului „Divorţ”, al cărei producătoare este, Sarah Jessica Parker uimeşte cu scene foarte fierbinţi.
20.02.2018 | 14:10
Sarah Jessica Parker scene fierbinti in Divort
ADVERTISEMENT

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 52 de ani, joacă rolul unei mame care trece printr-un divorţ nu tocmai amiabil. Seria cu acest titlu a înregistrat un mare succes, aşa încât actriţa s-a gândit să „pipereze” puţin lucrurile şi aşa au apărut scene de sex foarte explicite şi cât se poate de senzuale, pe care vedeta le-a filmat cu tânărul actor Steven Pasquale.

În aceste scene, Sarah Jessica Parker poartă doar un furou negru şi apare în ipostaze de un erotism aparte, deşi este de notorietate sentimentul său de reţinere când vine vorba despre nuditatea pe marele ecran.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu m-am simţit confortabil cu această idee. Dar cred că este grozav pentru actriţele care o pot face, iar asta este alegerea lor”, spunea vedeta cândva, pentru revista „People”.

Personajul interpretat de Sarah Jessica Parker este al unei mame care trebuie să facă faţă unei despărţiri după mulţi ani de căsnicie, iniţiată chiar de ea, şi care trebuie să refacă şi să menţină comunicarea cu fiica sa, o adolescentă rebelă.

ADVERTISEMENT
Tags: