Video. Şarapova a trăit la maxim finala Super Bowl! ”Cumva, am devenit majoretă”

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
05/02/2018, 11:17
Video. Şarapova a trăit la maxim finala Super Bowl! ”Cumva, am devenit majoretă”

Rusoaica în vârstă de 30 de ani şi Alex Gilkison au urmărit împreună meciul dintre Philadelphia Eagles şi New England Patriots şi la final au sărbători victoria în premieră a ”Vulturilor”, scor 41-33.

”Loialitatea lui Alex din acest sezon s-a transmis. Cumva, am devenit o majoretă a lui Eagles în această seară”, a scris Maria Şarapova pe contul de Twitter şi a postat un videoclip în care se bucură alături de iubitul său.

Şarapova şi Gilkison sunt împreună de o lună

Philadelphia Eagles a oferit marea supriză în finala Super Bowl 52 de la Minneapolis şi a învins-o pe mult mai titrata New England Patriots, după un meci plin de suspans. ”Vulturii” au câştigat pentru prima dată în istorie trofeul ”Vince Lombardi”, după ce au trecut de New England Patriots cu scorul de 41-33.

Maria Şarapova şi Alex Gilkison au fost văzuţi pentru prima oară împreună la finalul lunii ianuarie. Cei doi au fost surprinşi aterizând pe aeroportul din Los Angeles la finalul săptămânii trecute, după ce rusoaica a fost eliminată de la Australian Open.

Ştirea MOMENTULUI

Patru francezi în echipa ideală a CM 2018! Ce surprize a pregătit FIFA

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.