Cele mai citite

Maria Şarapova, declaraţie surprinzătoare după victoria cu Simona Halep: “Această fată nu vrea să plece acasă”

Maria Şarapova a obţinut calificarea în turul 2 la US Open după ce a reuşit să o învingă pe Simona Halep, în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3. Rusoaica a fost extrem de emoţionată la finalul...
29.08.2017 | 08:13
Maria Şarapova, declaraţie surprinzătoare după victoria cu Simona Halep:

Maria Şarapova a obţinut calificarea în turul 2 la US Open după ce a reuşit să o învingă pe Simona Halep, în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3. Rusoaica a fost extrem de emoţionată la finalul partidei, primul ei succes important de la revenirea în circuit, după ce a fost suspendată pentru consum de substanţe interzise. Cu ochii în lacrimi, Maşa a recunoscut că este o ocazie specială şi că s-a agăţat de fiecare punct al partidei cu Halep.

Şarapova – Halep US Open. Ce a spus Maşa

“Am încercat că este doar o altă zi pentru mine, o nouă şansă, un alt meci. Dar ştiam că este mult mai mult de atât. În spatele cristalelor Swarovski şi a rochiţei negre, această fată are o ambiţie foarte mare. Şi pur şi simplu nu vrea să plece acasă”, a declarat Maria Şarapova, în uralele spectatorilor prezenţi în tribune.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Maria Şarapova a revenit la New York, unde nu a mai jucat din 2014. În 2006 se impunea la Flushing Meadows. A ajuns la şapte victorii din tot atâtea meciuri împotriva Simonei Halep. Românca este primul cap de serie numărul doi care iese încă din primul tur de la Andrea Jaeger, în 1981. În turul doi de la US Open, Maria Şarapova o va înfrunta pe Timea Baboş, din Ungaria.

De la revenirea în circuit, în luna aprilie, Maria Şarapova a fost nevoită să abandoneze mai multe competiţii din cauza accidentărilor. Rusoaica nu a jucat la Wimbledon, Cincinnati şi Toronto, după ce nu primise wild-card din partea organizatorilor de la Roland Garros.

“New York, woow! Cum aş putea să dorm după aşa ceva”, a postat Maria Şarapova pe contul de Twitter, la scurt timp după victoria contra Simonei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri