Şarapova, super interviu: "Am băut şi am fost cu bărbaţi ca niciodată"

Maria Şarapova se pregăteşte să revină pe teren după mai bine de un an de suspendare după scandalul de dopaj cu meldonium. Rusoaica a acordat unul dintre cele mai spumoase interviuri pentru Revista Vanity Fair în care a vorbit fără perdea despre viaţa fără tenis din ultimul an.

Şarapova se va întoarce în turneul de la Stuttgart, de la finalul lunii aprilie, după 15 luni de suspendare. Rusoaica a spus că nu îi e teamă de revenirea în circuit şi chiar dacă nu va fi la cel mai înalt nivel, e împăcată cu performanţele pe care le-a obţinut până acum.

"Cantitatea de alcool este mai mare decât în anii trecuţi"

viaţa sa din cele 15 luni de suspendare: "În ultimul an cantitatea de alcool pe care am consumat-o probabil este mai mare decât toată cantitatea din anii trecuţi. Dar s-a întâmplat astfel pentru că am avut o viaţă socială. Chiar am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţi în aceeaşi perioadă, nici nu ştiam cum e. A fost ceva cu totul nou şi mi-a plăcut"

- ce ar schimba, dacă ar putea în tot scandalul de dopaj: "Faptul că nu am avut un doctor care să-mi supravegheze medicaţia şi obligaţiile antidoping"

- relaţia cu Grigor Dimitrov: "Nu ne mai văzuserăm din vara lui 2015, dar ne-am întâlnit acum câteva luni într-un restaurant din New York şi am stat de vorbă aproape cinci ore, până am închis acel restaurant. El e o parte însemnată din viaţa mea şi e o persoană delicată şi complicată"

- Serena Williams: "Din păcate, nu suntem văzute ca două femei cu trecuturi diferite care şi-au creat singure drumul. În schimb suntem comparate, la nivel de joc, câştiguri, ceea ce este o prostie. Cantitatea de respect pe care o am pentru ea ca sportivă este imensă"

- încheierea carierei: "Acum mulţi ani mă gândeam cum îmi voi încheia cariera, acum e departe de mine acel gând. Când voi fi pregătită să fac acest pas o să ştiu. Ştiam că nicio persoană dintr-un birou nu poate decide acest lucru"

- declaraţiile colegelor că ar fi rece: "Am o viaţă dincolo de tenis, am o familie, prieteni şi cu cât mai puţin timp petrec în vestiar, cu atât am mai multă energie pentru ei. Sunt respectată pentru ce fac pe teren şi asta are mai multă semnificaţie pentru mine decât faptul că spune cineva că nu sunt foarte simpatică în vestiar cu colegele mele"

35 de titluri WTA a obţinut Maria Şarapova în carieră

36 de milioane de euro a câştigat rusoaica din tenis

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231