Fotbal international

VIDEO. Begu, neputincioasă în faţa Şarapovei! Eliminată de la Tianjin

UPDATE, ora 10:20 / Irina Begu a fost învinsă de Maria Şarapova în primul tur la Tianjin, scor 4-6, 2-6. Românca a avut 4-3 cu break în primul set, dar totul s-a rupt din acel moment. Maşa a...
11.10.2017 | 10:20
VIDEO Begu neputincioasa in fata Sarapovei Eliminata de la Tianjin
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 10:20 / Irina Begu a fost învinsă de Maria Şarapova în primul tur la Tianjin, scor 4-6, 2-6. Românca a avut 4-3 cu break în primul set, dar totul s-a rupt din acel moment. Maşa a făcut şase game-uri la rând şi a întors soarta partidei. Şarapova are 3-0 la meciurile directe împotriva Irinei Begu.

2-6. Şarapova face break şi obţine victoria. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

2-5. Şarapova vine la un singur game de victorie.

2-4. Begu îşi face serviciul.

1-4. Şarapova şi-a făcut serviciul şi păstrează distanţa.

1-3. Românca îşi face serviciul şi întrerupe seria Maşei.

0-3. Irina Begu îşi continuă seria de coşmar.

0-2. Break făcut de rusoaică. Al cincilea game pierdut la rând de Begu.

0-1. Şarapova îşi face serviciul în startul setului secund.


6-4. Şarapova face break şi îşi adjudecă primul set.

5-4. Şarapova îşi face serviciul.

4-4. Şarapova face şi ea break şi egalează.

4-3. Begu face break şi trece pentru prima dată în avantaj.

3-3. Irina Begu serveşte în continuare excelent.

2-3. Rusoaica trece din nou în avantaj.

2-2. Begu îşi face din nou serviciul.

1-2. Şarapova se impune pe propriul serviciu.

1-1. Irina Begu îşi face şi ea serviciul fără probleme.

0-1. Şarapova îşi face serviciul în startul partidei.

Anunţ oficial! Meciul Irinei Begu împotriva Mariei Şarapova va avea loc miercuri, de la ora 09:00, ora României.

UPDATE Ora 11:10 / Organizatorii au decis să amâne meciurile programate marţi dimineaţă. Jocurile ar putea să se joace după amiază, în funcţie de condiţiile meteo, conform anunţului organizatorilor.

ADVERTISEMENT


UPDATE Ora 10:45 / Startul meciului a fost amânat din cauza vremii. La Tianjin a plouat necontenit toată dimineaţa. Organizatorii au decis ca doar meciurile de dublu să se dispute momentan, indoor, urmând ca o decizie despre partidele de simplu să fie luată în cel mai scurt timp.

Dacă pentru noul număr 1 mondial, Simona Halep, a mai rămas un singur eveniment foarte important la care va participa, Turneul Campioanelor de la Singapore, unde va avea o misiune dificilă de a-şi apăra fotoliul de lider WTA în faţa celor mai bune şapte jucătoare din circuit, pentru Irina Begu următorul examen de foc are loc chiar marţi dimineaţă, de la ora 11:00, în turneul de la Tianjin.

ADVERTISEMENT

Beijing nu a fost ultimul turneu pe hard găzduit de China în acest sfârşit de an competiţional în tenis. Competiţia de la Tianjin a atras destule jucătoare din TOP 50 şi Irina a avut mare ghinion. Aceasta deoarece rusoaica Maria Şarapova i-a ieşit în cale absolut neprevăzut. Şarapova, care a pierdut săptămîna trecută, la Beijing, pentru prima dată în opt meciuri în faţa Simonei Halep, doreşte un parcurs cât mai lung la Tianjin.

Irina Begu – Maria Şarapova LIVE STREAM Tianjin începe de la ora 08:00

Irina Begu – Maria Şarapova LIVE STREAM Tianjin. Iniţial, Şarapova urma să dea piept cu jucătoarea franceză Caroline Garcia, care a reuşit formidabila performanţă de a câştiga consecutiv turneele de la Wuhan şi Beijing, la ultimul învingând-o în ultimul act, cu 2-0, pe Simona Halep. Dar franţuzoaica a declarat forfait de la Tianjin şi aşa Begu s-a trezit că va juca împotriva Şarapovei.

ADVERTISEMENT

Irina Begu – Maria Şarapova LIVE STREAM Tianjin.Irina nu a jucat decât de două ori până acum cu Maria Şarapova şi nu numai că nu a reuşit vreo victorie, dar nici măcar un set nu a reuşit să îi ia. Cele două s-au întâlnit în 2012, la Madrid, pe zgură, unde a pierdut în primul tur cu 6-0, 6-3 şi în 2015, în 32-imi la Wimbledon, unde a fost un scor ceva mai strâns, 6-3, 6-4 pentru rusoaică.

Irina Begu - Maria Sarapova LIVE STREAM Tianjin. Vezi meciul ONLINE

ADVERTISEMENT