Sport

Rapid a sărbătorit 99 de ani de la înființare. Cum s-a terminat partida de gală dintre elevii lui Adrian Mutu și fanii giuleșteni

Sâmbătă, 25 iunie, Rapid este în sărbătoare. Tripla campioană a României împlinește 99 de ani de la înființare. La miezul nopții, ultrașii au făcut spectacol pe Giulești și au intrat pe teren cu jucătorii alb-vișinii
25.06.2022 | 11:36
Rapid a sarbatorit 99 de ani de la infiintare Cum sa terminat partida de gala dintre elevii lui Adrian Mutu si fanii giulesteni
Rapid a împlinit pe 25 iunie 99 de ani de la înființare. Sursă foto: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT
25-06-2022
20:01

Jucătorii lui Adrian Mutu, meci cu galeria Rapidului

Giuleștiul a fost din nou în sărbătoare, după ce clubul a împlinit 99 de ani. Jucătorii lui Adi Mutu au petrecut în stil mare cu suporterii și gloriile clubului și au intrat pe teren împreună cu fanii. 

Lotul Rapidului
Lotul Rapidului

Liderul galeriei Rapidului a fost antrenorul suporterilor, însă echipa sa a pierdut meciul cu 10-2, după ce jucătorii alb-vișinii s-au întrecut în execuții spectaculoase. 

Lotul Galeriei Rapidului
Lotul Galeriei Rapidului

Un copil de zece ani a marcat și el în poarta Rapidului, iar la final tabela a arătat un scor frățesc: 9-9. Arbitrul partidei a consultat un sistem VAR imaginar și a acordat un penalty pentru suporteri.

Rapid este una dintre cea mai iubita, dar și una dintre cele mai vechie echipe din România. Clubul de sub Podul Grant a fost înființat pe 25 iunie 1923, iar astăzi împlinește 99 de ani de existență.

Rapidiștii, show pirotehnic la 99 de ani de la înființarea clubului

Giuleștenii au dat startul petrecerii încă de la miezul nopții, când fanii au luat cu asalt stadionul Giulești, acolo unde au făcut spectacol.

ADVERTISEMENT

Pentru a celebra cum se cuvine 99 de la înființarea clubului pe care îl iubesc cu patimă, suporterii echipei antrenate de Adrian Mutu au luat cu asalt Rapid Arena și au creat o atmosferă de-a dreptul incendiară.

Pentru rapidiști, suprizele vor continua. Conducerea alb-vișiniilor a transmis că sâmbătă, 25 iunie 2022, vor avea loc mai multe evenimente pe stadionul Giulești, inclusiv un meci între prima echipă și o formație a suporterilor.

ADVERTISEMENT

Clubul Rapid a pregătit nenumărate surprize suporterilor giuleșteni

„Toată suflarea rapidistă se pregătește de sărbătoarea aniversării cu numărul 99! Sâmbătă, 25 iunie, la stadionul Rapid – Giulești, vom sărbători împreună penultima aniversare înainte de Centenar, toți rapidiștii fiind așteptați pe arena noastră, de la ora 17:00, pentru un eveniment special.

Ziua va fi deschisă de la ora 16:00, în foayerul stadionului, acolo unde Biblia rapidiștilor, cartea „Glasul roților de tren”, va fi reeditată.

ADVERTISEMENT

La acest eveniment vor fi invitați de marcă, personaje principale în cartea scrisă de marele Ioan Chirilă, ca Necula „Rică” Răducanu, Ion „Puiu” Ionescu, Ion Motroc sau Viorel Kraus, însă vor participa și alte nume surpriză.

Dacă veți veni la această lansare, veți putea achiziționa „Glasul roților de tren”, carte reeditată de editura Vellant, la prețul de 25 lei, și puteți participa la sesiunea de autografe a legendelor alb-vișinii.

ADVERTISEMENT

De la ora 17:30, pe stadion, se va disputa marea finală a turneului de FIFA22, organizat de FC Rapid 1923 eSports, însă și un meci cu invitați surpriză.

Jucătorii lui Adrian Mutu vor juca un meci cu membrii galeriei Rapidului

La 18:30, băieții lui Adrian Mutu, inclusiv noile achiziții, vor ieși la un antrenament cu public, alături de suporterii pe care îi vor întâlni, în main-eventul zilei.

De la 19:23, Galeria coboară din Peluză în teren pentru juca împotriva echipei de fotbal un meci demonstrativ.

Înainte de startul partidei, cei prezenți pe arena giuleșteană pot urmări pe cele două tabele imagini din istoria Clubului Sportiv și al Fotbal Club, mesajele persoanelor implicate la cele două cluburi, dar și un film surpriză, despre începuturile marelui Rapid! Accesul în stadion se face începând cu ora 17:00, iar acesta se face pe baza unui bilet gratuit online.#ImpreunaSpre100”, au scris rapidiștii, într-un comunicat oficial.

ADVERTISEMENT