ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Sărbătoare în Belo Horizonte. Cruzeiro a cîştigat TITLUL!

Cruzeiro şi-a apărat titlul în Brazilia! Cu două etape înainte de final, campioana în exerciţiu şi-a trecut în cont cel de-al doilea trofeu consecutiv în Serie A! Cruzeiro a cîştigat...
Autor: Claudiu Melinte | 23.11.2014 | 23:12
Sărbătoare în Belo Horizonte. Cruzeiro a cîştigat TITLUL!

Cruzeiro şi-a apărat titlul în Brazilia! Cu două etape înainte de final, campioana în exerciţiu şi-a trecut în cont cel de-al doilea trofeu consecutiv în Serie A! Cruzeiro a cîştigat duminică seara partida cu Goias, scor 2-1, prin golurile Goulart şi Ribeiro. În urma succesului, gruparea din Belo Horizonte a strîns 76 de puncte, cu 10 mai multe ca Sao Paolo. Pînă la finalul sezonului, Cruzeiro mai are două meciuri de disputat, în timp ce gruparea de pe locul secund – 3 partide.

ADVERTISEMENT

http://youtu.be/hUfiSY4FuQs

Printre cei mai importanţi jucători ai lui Cruzeiro îi enumerăm pe Julio Baptista (Real Madrid, AS Roma, Sevilla sau Arsenal), Tinga (Sporting, Dortmund) sau Marcelo Moreno, trecut prin curtea lui Şahtar între 2008 şi 2011.

Cruzeiro a mai cîştigat campionatul brazilian de fotbal în 1966, 2003 şi 2013.

50.000.000 de euro este valoarea totală a lotului grupării din Belo Horizonte. Cel mai scump jucător este fundaşul Dede, cotat la 9.000.00 de euro.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT