Fotbal intern

Sărbătoare uriașă la Craiova! Jucătorii au defilat într-un autobuz descoperit. Video

28.05.2018 | 12:51
Sarbatoare uriasa la Craiova Jucatorii au defilat intrun autobuz descoperit Video

Petrecere mare la Craiova, după câștigarea Cupei României în finala cu FC Hermannstadt, scor 2-0. Va fi primul trofeu celebrat în Bănie după 25 de ani, iar oficialii lui CS U Craiova au decis să celebreze competiția câștigată în mod special.


UPDATE, ora 12:45 Fotbaliștii de la Universitatea Craiova au început drumul către Piața Centrală din Craiova, în autobuzul descoperit: 


UPDATE, ora 12:15 A început petrecerea la Craiova. Fanii sunt așteptați în număr mare în Piața Centrală să își vadă favoriții, dar și primul trofeu după 25 de ani:


Jucătorii au petrecut toată noaptea după câștigarea Cupei României, petrecere pe care au început-o încă din vestiar și au continuat-o în autobuz. Acum conducerea clubului profită de faptul că astăzi este zi liberă în toată țară datorită sărbătoririi Rusaliilor și vor defila într-un autocar descoperit, al cărui punct final va fi Piața Centrală din Craiova. Turul va începe luni, de la ora 12:45.

Craiovenii defilează pentru fani cu autobuzul descoperit

Cel care a confirmat că turul cu autobuzul descoperit va avea loc luni a fost Marcel Popescu:„Va fi un tur cu autocarul descoperit, în centrul orașului.  Cei care au venit să fie lângă noi și cărora nu avem cuvinte să le mulțumim au arătat ce înseamnă dragostea, sacrificiul. Trofeul Cupei este ceea ce ne lipsea în acest parcurs și în acest proiect. Faptul că publicul ne-a legitimat la Craiova, faptul că au fost 25.000 de fani la București, ne obligă față de suporteri, de numele clubului și față de România”, a spus președintele CS U Craiova, la Pro X.