ADVERTISEMENT
Poza zilei la CM2018 / Albacher

Sărbătoare dublă pentru Lewis Hamilton: Victoria Angliei și cursa câștigată la GP-ul Franței

Autor: Eduard Nicolae Popa | 24.06.2018 | 19:58
Sărbătoare dublă pentru Lewis Hamilton, după victoria Angliei și cursa câștigată la GP-ul Franței

Campionul Formula 1 a sărbătorit de două ori în această duminică. Lewis Hamilton a reușit să câștige Marele Premiu din Franța, pentru prima dată în carieră, reușind astfel să treacă pe primul loc în clasamentul general. Mai mult, Hamilton s-a bucurat și pentru victoria obținută de naționala Angliei în fața statului Panama, scor 6-1.

ADVERTISEMENT

Lewis Hamilton a ținut să felicite la radio echipa Angliei, după meciul câștigat la scor cu latino-americanii, potrivit dailystar. Cu această victorie, Anglia și-a asigurat calificarea în optimi și va juca pentru primul loc în Grupa G împotriva Belgiei, naționala care la rândul său a făcut scor cu Panama (3-0) și Tunisia (5-2). De altfel, suporterii Angliei au și făcut o glumă cu Lewis Hamilton, lângă ei în bar, celebrând victoria englezilor.

Lewis Hamilton, un fan înfocat al Angliei și al golgeterului Harry Kane

Lewis Hamilton și-a arătat susținerea față de naționala Angliei încă de la debutul naționalei „Albionului” la Mondialul din Rusia. Marele campion din Formula 1 este și un fan al lui Harry Kane, cel care după meciul cu Panama a ajuns la cota de 5 goluri marcate!

ADVERTISEMENT

După victoria din Franța, Lewis Hamilton a ajuns la 3 curse câștigate în acest an și s-a instalat pe primul loc în clasamentul piloților, cu 146 de puncte. El este urmat de Sebastian Vettel, cu 131 de puncte, și Daniel Ricciardo, care a adunat până acum 96 de puncte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!