Fotbal intern

Sărbătoare în familia FCSB! Lucian Filip a devenit tată de fată. Soția fotbalistului arată senzațional. GALERIE FOTO

22.10.2019 | 16:32
Lucian și Georgiana Filip. Fotbalistul a devenit tată de fată. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sărbătoare în familia FCSB! Lucian Filip, cel mai vechi jucător din lotul echipei antrenate de Bogdan Argeș Vintilă, are motive de bucurie. Georgiana Raluca, soția mijlocașului vicecampioanei României, a născut în dimineața zilei de marți, 22 octombrie, o fetiță. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Lucian Filip, mijlocașul FCSB-ului, a devenit tată de fată

Lucian Filip a fost alături de soția sa la un spital privat din București, toate acestea deoarece jucătorii vicecampioanei României au fost chemați la antrenament de Bogdan Argeș Vintilă marți după amiază. Astfel, mijlocașul în vârstă de 29 de ani a putut să petreacă câteva ore alături de Ariana, așa cum a decis să o numească pe micuța lui.

ADVERTISEMENT

Lucian Filip și Georgiana Raluca au decis să își unească destinele în luna mai a anului 2019, după o relație de mai bine de patru ani, iar aceștia au organizat o petrecere la “Le Chateau – Ballroom București”,  o locație destinată evenimentelor festive și ceremoniilor de gală. La petrecere au participat mai mulți coechipieri de la vicecampioana României, dar  și dinamovistul Marius Alexe, cel care i-a fost coleg mijlocașului de la FCSB la echipele naționale de juniori.

Georgiana Raluca Filip, soția mijlocașului de la FCSB
Georgiana Raluca Filip, soția mijlocașului de la FCSB

Lucian Filip, acuzat de Gigi Becali că s-a dat accidentat

Lucian Filip este așteptat de oficialii FCSB-ului să revină în lot, după ce a suferit o accidentare serioasă în partida jucată de vicecampioana României cu Mlada Boleslav. Gigi Becali l-a acuzat pe mijlocaș că minte în ceea ce privește accidentarea pentru a prinde un transfer în Rusia, l a Orenburg, dar acesta suferise o ruptură de ligamente.

ADVERTISEMENT

Lucian Filip au revenit la antrenamentele FCSB-ului și s-a pregătit normal începând cu 2 octombrie, chiar înaintea meciului disputat de vicecampioana României cu Dinamo, scor 1-1, iar fotbalistul în vârstă de 29 de ani ar putea prinde minute în partida pe care FCSB o va juca pe terenul celor de la Hermannstadt, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20.30.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Lucian Filip, conform transfermarkt.com
  • 7 meciuri a jucat Lucian Filip pentru FCSB în sezonul 2019 – 2020