Life

Sărbătoare în familia lui Adi Minune. Adriana Simionescu, fiica cea mică a manelistului, însărcinată înainte de nuntă

Sărbătoare în familia lui Adi Minune. Fiica cea mică a menelistului este însărcinată pentru prima dată, chiar înainte de nuntă.
28.10.2022 | 16:12
Sarbatoare in familia lui Adi Minune Adriana Simionescu fiica cea mica a manelistului insarcinata inainte de nunta
Sărbătoare în familia lui Adi Minune. Adriana Simionescu este însărcinată. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată pentru prima dată! Este mare sărbătoare în familia manelistului, având în vedere că este primul copil al Adrianei Simionescu.

Sărbătoare în familia lui Adi Minune. Adriana Simionescu este însărcinată

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată pentru prima dată. Adriana Simionescu a dat vestea cea mare chiar înainte de nunta cu alesul inimii sale. Aceasta a mai spus și că are mari emoții.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții.”, a declarat fiica lui Adrian Minune, pentru Click!.

Cântăreața se pregătește să se căsătorească cu Nicu, iar fericirea este acum și mai mare pentru ei fiindcă vor deveni părinți. Un alt motiv de bucurie este că tânăra își va sărbători ziua de naștere pe 9 decembrie, când împlinește 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Adriana Simionescu este în culmea fericirii că va deveni mamă în curând și de aceeași bucurie se pare că are parte și manelistul Adrian Minune, care își iubește foarte mult nepoții.

Și fiica lui cea mare, Karmen, i-a oferit o nepoțică, pe care artista spunea că o iubește mult și o răsfață.

ADVERTISEMENT

Adriana Simionescu și iubitul ei au amânat nunta

Adriana Simionescu are o relație cu Nicu, un tânăr care o iubește foarte mult și alături de care va deveni mamă pentru prima dată. Iubitul fiicei lui Adrian Minune a planificat momentul cererii în căsătorie chiar cu viitorii săi socrii.

Aceștia urmau să se căsătorească anul trecut, dar a survenit un deces în familie lor în urma căruia au decis să amâne evenimentul.

ADVERTISEMENT

Adriana Simionescu și iubitul ei vor o nuntă tradițională cu bucate specifice și nici nu se gândesc ca în meniu să nu fie sarmalele.

Logodnicul Adrianei Simionescu face parte dintr-o familie înstărită care deține mai multe lanțuri de frizerii în Capitală.

În schimb, fiica cea mică a lui Adrian Minune a moștenit talentul muzical și recent a lansat prima piesă din cariera ei, care se bucură de un succes foarte mare.

De altfel, planul Adrianei Simionescu după ce va deveni mamă este să îmbine viața de familie cu muzica.

ADVERTISEMENT